Ziua bună tuturor! În ultima perioadă am început să mă uit la mai multe filme și seriale și să mai dau deoparte cărțile. Nu le-am abandonat, doar că am nevoie de o relaxare mai ușoară, așa cum îmi spunea și Andreea de la Deeb’s Blog. Tot de la ea am primit și recomandarea unui serial din cele de mai jos. Am început să caut seriale, filme, mă uit în paralel și chiar pot spune că sunt o sursă bună de divertisment sau suspans. Am câteva recomandări, nu e musai să fie și genul vostru, însă pentru mine au fost ok.

Emily in Paris

Când am întrebat pe pagina de Facebook la ce vă mai uitați voi, multe mi-ați pomenit de Emily in Paris. Auzisem eu ceva, dar nu avusesem curiozitatea. Dar vai… când l-am descoperit, mai că nu îmi venea să mai dorm, numai să îl văd pe tot. Am trăit cu Emily, m-am ofticat teribil când am văzut că renunță la Gabriel, dar mi-a plăcut și de Alfie, britanicul sarcastic.

Ca să vă faceți o idee, este vorba despre o tânără americancă ce ajunge cu munca la Paris pentru un an. Așa că încearcă să devină cât mai pariziancă. Bineînțeles, colegii sunt nesuferiți, treaba nu merge chiar roz, însă iubirea… Trebuie să îl vedeți! Are două sezoane, însă am înțeles că mai apar cel puțin încă două.

After Life

Acesta este serialul recomandat de Andreea și parcă m-a citit în ceea ce privește relația lui Tony cu câinele lui, Brandy. Pur și simplu sunt de nedespărțit, câinele e ceva mai presus de orice prieten.

Tony o pierde pe Lisa, soția sa, iar viața fără ea i se pare de nesuportat. Chiar se gândește să se sinucidă, însă Brandy e mereu acolo, iar el nu poate să o facă. Tony e un tip extrem de acid și de sarcastic și trebuie să învețe să trăiască alături de oameni. Însă fără Lisa e foarte complicat. Dar viața trebuie să meargă înainte. Serialul are trei sezoane, dar cred că ăsta a fost finalul. Păcat, e unul din acele seriale de care îți e dor.

Venom – 1 ș 2 (Let there be carnage)

Aceste filme le-am văzut cam din întâmplare. Mă uitam pe programul de la cinema și am găsit partea a doua, Let there be carnage. Mă încânta ideea, m-aș fi cam dus la orice film, apoi am văzut că e apărut undeva prin octombrie, așa că mi s-a părut cam vechiuț. Dar am zis să îi dau totuși o șansă acasă.

Recunosc, îmi place și se Tom Hardy, gagiul e foarte mișto. Prima parte explică cine e Venom și cum a ajuns această entitate extraterestră pe Pământ. Și în Eddie, că tot veni vorba. Se pare că extratereștrii sunt ceva mai mult decât credem noi.

Partea a doua și mai și, întrucât din Venom se ”naște” o altă creatură, și mai periculoasă. Mi-a plăcut mult relația dintre Venom și Eddie, sarcasmul prezent, dar și povestea în sine. Sper să mai urmeze și o a treia parte.

The Wasteland – El paramo

Aici s-ar putea să îmi iau câteva șuturi. Filmul e bun, îți cam pune mintea la încercare. Însă e al naibii de lung. Inutil de lung, adică. Este vorba despre o familie ce locuiește undeva în pustietate, pentru a fi departe de război. Totul se schimbă atunci când își face apariția un monstru ce se apropie și se hrănește cu frică. Este un film bun, dar lung. Lung la modul că nu trebuiau să o lălăie atâta.

Aceasta a fost lista mea de recomandări, aștept să îmi spuneți pe care le-ați văzut și care vă atrag atenția. Și da, mai aștept idei!!!! Ce ați mai văzut fain?

13 Replies to “Recomandări de filme și seriale – 2

 1. After Life si Venom le-am vazut, mi-au placut. Noi am terminat de curand Suits/Cobra Kay si Lucifer. Urmeaza sa cautam seriale noi.

 2. Evit să urmăresc seriale pentru ca devin dependentă. Am urmărit seriale ca Dexter, Dr. House, How i met your mother, The Big Bang Theory, Friends, Young Sheldon si Hot în Cleveland.

 3. Foarte interesante sunt toate !
  Multumesc frumos pentru recomandare !
  Am auzit de ele dar din pacate la niciunul dintre ele nu m am uitat .
  Dar pe viitor mi ar placea sa ma uit la filmul Mulan , Cenusareasa , Frumoasa si bestia .

 4. Emily în Paris e de mult în plan. Mai urmăresc și eu câte un film sau serial, în funcție de timp. Ultimele pe carea le-am văzut și mi_au rămas în minte sunt The Fall și Infidela. Mulțumesc pentru recomandari, știu ce voi căuta pentru următorul film!

 5. Am vazut ambele sezoane Emily in Paris si nu pot spune ca mi-a placut in mod deosebit, m-am uitat doar pentru imaginile din Paris, fiindca anul asta vrem sa mergem acolo in vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *