Ziua bună tuturor! Nu știu de ce amân atât de mult să vă povestesc de concediu, probabil pentru că am nevoie de mai multe articole pentru asta, însă acum vă las cu câteva recomandări de filme și seriale. Mă gândesc că oricum vine toamna, se răcorește, se întunecă mai devreme, așa că e posibil să vă uitați mai mult la TV. Da, toate sunt de pe Netflix și nu, nu am HBO Go, să văd și eu Casa Dragonului, dar nu sufăr, pentru că mai am o mulțime de chestii de văzut și aici. Nu sunt nici genul care să stea doar în fața TV-ului, așa că nu văd prea multe pe săptămână. Însă da, dacă am fost și în concediu, am avut mai mult timp liber. De acum mi-l canalizez pe odihnă, pe cărți și pe articolele despre concediu :)) Dar să revenim la subiect!

1. Do Revenge

Filmul ăsta are vreo 2 ore și nu prea am înțeles de ce așa mult, pentru că povestea e una clasică – tipă populară se împritenește cu cea retrasă și împreună urzesc un plan de răzbunare. Un pic clișeistic poate, însă hai să fim serioși, e ca-n cărțile lui Martin Lugand, normal că ne place. Filmele cu liceeni sunt tare funny și cu ceva învățăminte. Nu wow, dar drăguț.

2. Love in the Villa

Aw, ăsta chiar a fost simpatic rău, poate și pentru că joacă Bonnie din Jurnalele Vampirilor. Neah, și tipul e tare fain. Povestea e destul de drăguță și funny – ea e părăsită de iubit exact înainte să plece la Verona. Dar decide să facă această călătorie totuși. După ce pierde bagajele și ajunge pe repede-înainte la apartamentul închiriat, acolo dă peste un tip care susține că are rezervare în aceeași perioadă. De aici, niciunul nu vrea să renunțe la casa aleasă și își fac tot felul de chestii pentru a se convinge reciproc să plece. Dar, cum se zice, Love will find a way.

3. Senior Year

Alt film cu liceul, însă de data asta, Rebel Wilson joacă rolul unei majorete care se trezește după o comă de foarte mulți ani și decide să reia liceul de unde a rămas. E foarte ciudat să vezi pe cineva atât de … adult…  că ajunge la școală. Însă ea e decisă să își reia statutul de fată populară. Super funny!

4. Rebelde – serial – sezonul 2

Noi intrigi, noi personaje. Nu mă gândeam să continue, însă acum știu că va apărea și sezonul 3, prea a rămas în pom. Și sincer, povestea e mișto, deși pe câțiva de acolo i-aș bate. Se desprind din ce în ce mai mult de Rebelde original și cred că e mai bine așa. Deși probabil că aș fi denumit altfel serialul. Love it, aștept următorul sezon!

5. Echoes – mini-serie

Mini-seria asta are câteva episoade – 8 sau 10, nu mai țin minte exact. În prim-plan sunt două gemene identice care locuiesc în orașe diferite – una în LA, una în Mount Echo, o localitate rurală. Problema apare când una din ele dispare. Începutul e tare prost, primele 2 episoade nu prea am înțeles mare lucru. Însă abia apoi încep să se lege ițele. Gagicile sunt psihopate rău de tot, se dovedește că își schimbă identitatea o dată pe an. Fac schimb de vieți fără să le pese de soți și de toți cei din jur. Treaba e că una din ele nu prea mai vrea să facă asta… Complicat serial! Însă mie mi-a plăcut.

6. The Sandman – serial

Am lăsat ce e mai bun pentru final. The Sandman m-a captivat, am stat zi-lumină să mă uit la el, deși are doar un sezon și nu se știe dacă va mai fi și altul. Însă mie mi-a plăcut enorm, Morpheus, zeul viselor, este capturat de un om și ținut prizonier vreme de foarte mulți zeci de ani. Însă când se eliberează, constată că nu mai are obiectele sale magice, iar tărâmul viselor și al coșmarurilor este schimbat complet. Serialul e fascinant, iar gagiul e și mai și! E un emokid foarte reușit, e deprimat complet, a intrat în starea de toamnă :)) Glumesc, dar mie îmi place enorm de el și povestea în sine. Chiar sper să mai apară și alte sezoane.

Cam acestea ar fi recomandările mele, mai am câteva titluri pe listă de văzut, așa că voi mai reveni când se va mai strânge ceva ce merită văzut. Voi la ce v-ați mai uitat recent?

3 Replies to “Recomandări de seriale și filme – 4

  1. Deși mi-am jurat că nu mai aleg seriale pentru că mă fac să nu mă mai desprind de ecran, am câteva pe care mi le-am notat la ”de văzut”.
    Ai dreptate, chiar și cele mai ușurele așa, cu liceeni sau povești clișeice, ne plac, mai ales în anumite momente.
    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *