Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă fac câteva recomandări de filme și seriale ușurele, ca de vacanță. Mă uit din ce în ce mai rar pe Netflix, mă cam ia somnul, sincer, și mă enervează că nu mai apar sezoane din serialele mele preferate. Sau nu le mai difuzează cei de la Netflix. Cum ar fi The bold type, care înțeleg că mai are un sezon sau două, dar nu a apărut în platformă. Cam aiurea… Dar mă rog. Și un serial din recomandările de azi văd că a rămas în standby, nu știu de ce nu mai pun și sezoanele următoare. Cam dă rateuri aplicația asta și de aia mă și enervează. Însă am mai găsit câte una-alta, în caz că sunteți în pană de idei.

Enola Holmes 1&2

Ambele părți sunt suuuuper funny și merită vizionate! Enola este sora celebrului Sherlock Holmes, o tipă care intră mereu în bucluc, dar care își dorește să ajungă un detectiv respectat. Totuși, femeile nu sunt luate foarte în serios în acea epocă în Anglia, astfel că drumul poate fi anevoios. Povestea e tare dărăguță, recomand vizionarea ambelor părți pentru că au legătură între ele.

Your place or mine

Combinația de Reese Whiterspoon și Ashton Kutcher e pur și simplu adorabilă! Doi prieteni foarte buni celocuiesc la sute de kilometri distanță, uniți prin teghnologia modernă. Cei doi au avut o aventură de-o noapte cu mult timp în urmă, dar și-au dat seama că nu se potrivesc, așa că au rămas prieteni foarte buni. Acum, Debbie are nevoie de ajutor cu copilul, fiind mamă singură, pentru a avea un interviu foarte important, iar Peter îi sare în ajutor. Însă lucrurile se precipită puțin…

Ramon

Filmele românești mi se par din ce în ce mai faine. Sau Pavel Bartoș face toți banii în filmul Ramon. Omul e comedie pură, energie și bună dispoziție. Nu știu cum ai putea să nu râzi. E un super om, cu siguranță. Totul începe când Ramon își oferă via ca loc de filmare a unei scene dintr-o nuntă. Acolo face o poză cu Ana, una din participantele la scenă. Ramon rămâne fermecat de ea și decide să o caute la București pentru a o cere de soție. Însă el nu a mai ieșit niciodată din Strugurescu de Sus, așa că în Capitală intră numai în belele.

New Amsterdam

Ajungem și la un serial. New Amsterdam este tot cu medici, că aici mă cam învârt eu, însă de data asta acțiunea se învârte în jurul lui Max, un doctor ce are cancer, este pus director al spitalului New Amsterdam și încearcă să mulțumească pe toată lumea. Pune pacienții pe primul loc, așa că asta îi atrage unele critici din partea consiliului. Serialul are 5 sezoane, pe Netflix sunt doar 3, însă le voi căuta și pe celelalte. Merită din plin, filmul dezbate o mulțime de probleme din zilele noastre, de la homosexualitate, stima de sine, drepturile femeilor de culoare și ale amerindienilor, operații de bypass gastric și dependențe. Mi se pare un serial complet!

Sunt curioasă, voi la ce filme/seriale v-ați uitat în ultima vreme? Ce îmi mai puteți recomanda?

5 Replies to “Recomandări de seriale și filme – 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *