Ziua bună tuturor! Toamna nu și-a intrat încă complet în drepturi, ceea ce înseamnă că mai putem zburda liberi și ne mai putem permite unele aroganțe de vară. Cum ar fi o culoare mai crazy la păr sau pur și simplu o nuanță mai delicată, pastel. Eu am descoperit anul acesta măștile de păr Maria Nila, care este un brand suedez vegan, ce are o gamă variată de produse. Inițial am crezut că ei merg doar pe parte de îngrijirea părului, ulterior am găsit și loțiuni pentru mâini. Well, vorbim de produse curate, care nu afectează structura firului de păr și în mod cert, acționează pe o durată mai scurtă decât vopselele permanente.

Eu am avut ocazia să mă primesc două astfel de măști, însă nu am testat-o decât pe cea mov, întrucât am impresia că piersiciul nu e pentru mine. Stați pe aproape, sigur o scot la concurs! Eu sunt mai mult cu culorile turbate, de aici și preferința mea pentru nuanța de lavandă. Toate produsele Maria Nila sunt vegane și cruelty-free, adică nu au fost testate pe animale. Nu conțin ftalați, suflați sau parabeni. Marca este certificată de Leaping Bunny, Vegan Society și PETA. Produsele sunt bazate pe tehnologia Colour Guard Complex, care protejează și păstrează culoarea părului.

Culoare mai vie cu mai puține emisii de carbon

Fie că vreți să obțineți o culoare mai vie, fie că vreți să potențați culoarea existentă, aceste produse merg în ambele direcții. Aplicarea se face extrem de ușor, pe părul spălat și uscat un pic în prosop. Eu am folosit această mască direct la duș, și am lăsat-o să acționeze cam 10 minute, timp în care m-am scrub-uit sau mi-am făcut de lucru cu epilatul sau cu îngrijirea călcâielor. Ideea e că își face efectul cu brio. E adevărat, am pornit de la blond, astfel că nuanța arată chiar frumos. Se aplică, se lasă să acționeze, se clătește. Părul rămâne colorat și extrem de mătăsos. Fără a folosi și altceva.

Culoarea nu se ține foarte mult, la câteva spălări se duce. Se estompează de la spălare la spălare. Și nu zic că e un lucru rău, o mască de genul (de 300 ml) ține destul de mult pe păr scurt. Adică eu deja m-am făcut cam de 4 ori și încă mai am din ea. Deci pentru o perioadă, încă o să fiu mov!

Am mai văzut câteva nuanțe frumoase și sincer, m-ar bate gândul să mă întorc toamna asta la roșcat. Și tocmai pentru că vorbim de o mască ce nu ține extrem de mult și nu se fixează în fir precum vopseaua, mai ca m-aș băga! Nu de alta, dar dacă vorbim ulterior de scos vopseaua din păr, e crimă și pedeapsă! Dar asta rămâne de văzut… Voi ce spuneți? V-ar tenta ceva de genul, vegan, non-invaziv și gata de schimbat vibe-ul?

12 Replies to “Refresh vegan pentru o culoare mai vie

  1. Foarte tare experiența! Nu știam de aceste produse- Maria Nila, dar sună tentant!
    Mă întreb dacă aș putea folosi din când în când pentru nuanțare, având în vedere că am părul vopsit/decolorat blond. 🙂

  2. Ce drăguț a ieșit totul. Cred că acun doi ani am auzit pentru prima dată de acest brand, dar încă nu am testat nimic încă.
    Aș alege și alte produse vegane, vopseaua mea tot așa este și nu atacă deloc părul.

  3. Ce drăguț a ieșit totul. Cred că acum doi ani am auzit pentru prima dată de acest brand, dar încă nu am testat nimic.
    Aș alege și alte produse vegane, vopseaua mea tot așa este și nu atacă deloc părul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *