Ziua bună tuturor! Despre produsele magazinului naturist Vitamix am vorbit de foarte multe ori și presimt că asta nu se va schimba. Întotdeauna am fost mulțumită de ceea ce am găsit aici, iar faptul că au și un magazin fizic este perfect. Deși, de cele mai multe ori, recunosc, partea de online câștigă, pentru că aici găsești toate produsele din gamă, ai promoții atractive și nici nu mai pierzi timpul cu drumul către mall. Am folosit produsele Zanna prima dată anul trecut și am rămas plăcut surprinsă de ele, așa că de fiecare dată când am avut ocazia să încerc ceva nou, nu am ratat-o! De data asta am făcut cunoștință cu alte cosmetice interesante și utile.

Din gama produselor Zanna am primit la evenimentul Danube Bloggers Meet #3 4 produse noi pentru mine – balsamurile cu mușețel și gălbenele cu propolis, gelul de duș vitalizant cu eucalipt, mentă și pin, și șamponul pentru stimularea creșterii părului cu spirulină, migdale și avocado. Pe lângă acestea, am primit de la Vitamix și o vitamina C de la Adams Supplements, pentru că aceasta e utilă în orice anotimp.

Balsamuri cu proprietăți vindecătoare

Cele două balsamuri pe care le-am primit vin în cutiuțe compacte, ușor de transportat în orice geantă. Pentru mine, cel cu găbenele și propolis a fost extrem de util în cazul unei arsuri. Nu s-a format cicatrice, ceea ce mă bucură foarte tare. El este potrivit în cazul oricărei răni, dezinfectează și are efect antiinflamator.

Balsamul cu mușețel îl folosesc pentru hidratarea pielii. Dat fiind faptul că am dermatită atopică, nu suport orice fel de loțiune de corp. Și chiar dacă nu sunt eu cea mai mare fană, uneori văd că pielea mea se usucă foarte tare. Pentru aceste cazuri, acest balsam e ideal!

Gel de duș și șampon pentru creșterea părului

Șamponul de stimulare pentru creștere a părului pare o variantă foarte interesantă, însă recunosc, părul meu oricum crește destul de repede. Îl tund foarte des, deci se regenerează repede. Așa că nu vă pot spune dacă din punctul ăsta de vedere funcționează. Însă ca și acțiune asupra părului, îl lasă curat fără a fi încărcat. Contează mult pentru mine să facă treaba asta, dacă părul meu e ca un cuib după spălare, nu îmi place deloc.

Gelul de duș cu eucalipt, mentă și pin este perfect pentru vara ce se anunță! Miroase atât de fresh, că simți că te răcorești instantaneu. Te relaxează, curăță pielea, este 100% natural, îmbogățit cu vitamina E, este tot ce ți-ai putea dori într-o zi toridă.

Întotdeauna la Vitamix știu că voi găsi ceea ce caut, de la condimente, suplimente, vitamine sau produse cosmetice. Asta îmi place cel mai mult, diversitatea! Și prețurile accesibile, e adevărat. Sunt curioasă, voi ați folosit produsele lor? Cum vi se par produsele românești de la Zanna?

10 Replies to “Relaxare și sănătate cu produsele Vitamix

  1. Si eu folosesc produsele lor si imi plac foarte mult. Chiar acum am pus in baie un sapun lichid pentru corp cu fructe de padure si gelul de dus cu lavanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *