Ziua bună, oameni dragi. Am ajuns cam la jumătatea săptămânii ultra-pline pe care o am, dar tot încerc să găsesc timp pentru a posta pe blog. Am multe să vă spun și nu vreau să pierd nimic, doar încerc să le iau în ordine. Azi vă vorbesc despre două măști de față de tip peel-off și una de tip șervețel de la 7th Heaven. Dacă nu știți cine sunt, vă spun eu – sigur ați auzit de Montagne Jeunesse, nu? Ei bine, compania a decis că numele era un pic prea complicat de pronunțat, așa că au redenumit totul după senzația pe care vor să o ofere: aceea de al 7lea cer! Nu am avut ocazia până acum să folosesc măștile lor și nu știu de ce nu am insistat să dau o comandă pe net, pentru că în oraș nu le găseam, dar când am aflat că se desfășoară o campanie de testare, nici nu am mai stat pe gânduri!

Cel puțin o dată pe săptămână, de obicei lunea, pentru că este mai greu de pornit în desfășurarea activităților și cred că e cea mai obositoare zi, sau pe la mijlocul săptămânii, când vreau să mă recompensez că am rezistat eroic până în acel moment, simt nevoia de un moment de liniște și de răsfăț. Așa că folosesc toate cremele, aplic și-o mască, pun ulei parfumat, savurez și-o ciocolată…ce să mai, fac totul pentru o jumătate de oră deosebită. Nu am găsit până acum masca de față care să le îndeplinească pe toate: să relaxeze, să lase fața curată, să miroasă frumos și să rămână în urmă un ten luminos. Dacă se ocupa de curățare și hidratare, avea oarece probleme la capitolul miros și culoare sau textură. De aceea, când am primit cutiuța frumos ambalată cu șase măști de la 7th Heaven, de diferite tipuri, am fost chiar surprinsă plăcut.

1 2 3Cutia mea a conținut trei tipuri diferite de măști: două de tip peel-off, una de tip șervețel și trei fluide. Am început cu cele de tip peel-off și, pentru că n-am vrut să-mi neglijez soțul, pe care atunci când am o mască drăguță îmi place să-l răsfăț (și bărbații merită asta! nu e chestiune de aroganță, e o chestiune de îngrijire), i-am cedat lui masca de tip șervețel, cu care se înțelege cel mai bine. Dar s-o luam pe rând!

IMG_20151110_214829Masca de tip șervețel cu aloe vera și ceai verde este recomandată pentru un ten tonifiat. Soțul meu preferă acest tip de mască pentru că este foarte ușor de folosit, este constituită dintr-o bucată de material textil îmbibată cu soluție. ingredientele cheie sunt aloe vera și ceaiul verde, iar beneficiile sunt multiple: curăță, oferă fermitate tenului, hidratează, îngrijește, detoxifiază, are efect anti-stres și anti-îmbătrânire, și relaxează total. Mr. a fost foarte încântat de el, tenul lui arăta mai luminos, pielea era hidratată, nu strângea, deci a fost un succes total.

Fără titluEu am ales pentru început măștile de timp peel-off, pentru că îmi plac foarte mult. Se aplică repede, se lasă să se usuce, apoi se desprind cu blândețe de pe ten, lăsând în urmă o piele curată. Pentru că tenul meu este ceva mai pretențios și de la structura normală pe care o avea cândva a început să se îndrepte spre zona mixtă, un pic gras, un pic uscat, un pic din toate, trebuie să am mare grijă de el. Masca cu miere de Manuka miroase pur și simplu delicios. Ăsta a fost primul lucru pe care l-am sesizat când am deschis plicul. Nu degeaba scrie pe ea ”Știm că arată și miroase delicios, dar nu mânca!” Ai această tendință din cauza aromei, mai ales. Are efect de curățare, de detoxifiere, de îngrijire si anti-stres. Mie mi s-a părut că s-a uscat un pic mai greu pe față, așa că m-am ajutat și de apă ca s-o îndepărtez, dar efectul a fost la fel de relaxant. Și tenul a arătat vizibil mai bine!

Masca cu pulpă de rodie, zmeură, strugure, floarea pasiunii și merișor a fost răsfățul suprem! A fost mai ușor de curățat, cred că am avut eu mai multă răbdare cu ea, și mi-a plăcut foarte mult faptul că a lăsat în urmă o piele frumos mirositoare! Să nu mai spun că a curățat foarte bine tenul.

Măștile de la 7th Heaven mi-au lăsat o impresie foarte bună și contează foarte mult pentru mine faptul că au ca ingrediente plante și fructe zemoase, dar și faptul că nu sunt testate pe animale. Site-ul de la 7th Heaven vă stă la dispoziție cu informații despre produse, iar pe pagina de Facebook aflați toate noutățile, puteți participa la concursuri, deci este ceva interactiv. Nu am folosit decât jumătate din cutia fermecată și am rămas cu un ”miros” tare plăcut (la propriu!). Așa că nu pot să spun decât că abia aștept să le folosesc și pe celelalte trei măști, care cred că vor fi și mai și! Vă voi povesti și despre ele cât de curând. Zi faină să aveți!

2 Replies to “Relaxare totală sau cum am descoperit 7th Heaven

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *