Folosesc de foarte mult timp produsele Yves Rocher și nu prea am găsit decât foarte puține care nu corespundă nevoilor mele până acum. Gelul de duș cu boabe de cafea a fost întodeauna preferatul meu, urmat de cel cu nuci de macadamia, dar în momentul în care s-a anunțat retragerea lui de pe piață, m-am cam panicat. Nu înțelegeam motivul, știam că este iubit, dar totuși dispărea. Nu mi-am făcut provizii, întrucât deja am destule geluri de duș care trebuie consumate, și bine am făcut! De fapt, gelul de duș cu boabe de cafea s-a reinventat și a apărut în altă variantă, nu tot cea de la Jardins du Monde, ci de la Plaisirs Nature.

Eu am găsit recipientul de 400 ml la 15 lei de la magazinul de produse confiscate (da, avem așa ceva în Brăila, cine nu știe unde e sau vrea mai multe detalii, dați-mi un mesaj), și mi se pare ok ca preț. Acest gel de duș are peste 98% ingrediente de origine naturală, flacon reciclabil ce conține plastic reciclat, și nu are etoxilați sau parabeni. Deci originea e aproape 100% sigură, nu e provoacă alergii, e ușor biodegradabil, deci prietenos cu mediul… ce poți să-ți mai dorești?

Face o spumă densă chiar și dintr-o cantitate mică de produs, este cremos, ușor sidefiu, iar mirosul… nu pot să vi-l descriu! E o formulă mai concentrată decât cea anterioară, cu un miros mai puternic, care, surpriză! persistă pe piele! Nu mult, e adevărat, dar după ce ai ieșit de sub duș și te-ai șters, încă mai poți simți aroma de cafea!

Capacul nu ar trebui să facă probleme, deși am mai întâmpinat chestii de genul, să se mai rupă, dar nu mereu. Depinde de manevrare. Cantitatea de 400ml e generoasă, presimt că mă va duce lejer o lună sau chiar mai bine. Asta în 2 inși! Este spornic și merită fiecare leuț și bănuț, dacă vă place cafeaua, e alegerea ideală!

Îmi pare bine că cei de la YR s-au hotărât să schimbe formula și să aducă pe piața ceva și mai și! Gelul de duș cu boabe de cafea chiar este de recomandat oricui, datorită prezentării, eficienței și nu în ultimul rând, mirosului! Voi ați încercat noua versiune?

13 Replies to “Review – Gel de duș cu boabe de cafea de la YR

  1. Dacă mirosul e același, doar mai puternic, atunci sigur mă va da gata și varianta asta. Era unul din gelurile mele de duș favorite, nu l-am mai luat de mult doar ca să nu mă satur de el și de dragul de a mai încerca și altele, dar acum mi-ai făcut o poftă… Mă duc să iau o gură de cafea. :))

    1. :))) mie asa mi se pare, mult mai intens! isi raspandeste aroma in toata baie si pe bune daca nu imi lasa gura apa!

  2. Eu imi si imaginez cum miroase. Nu l-am incercat pana acum, dar il stiu pe ala cu nuca de cocos si e super aromat, deci nu m-ar dezamagi nici asta.

  3. Am avut multe geluri de dus de la YR si toate mi-au placut. Nu pot sa spun ca unul mi-a placut mai mult decat altul.

  4. Gelul de dus cu boabe de cafea este si preferatul meu ♥. De curand mi-am luat ceva si din noua colectie de la YR, Maracuja, si miroase super bine!! Ma simt de parca as fi in vacanta ^^

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *