V-am aratat luna trecuta, intr-o postare, revista Unica, la care am primit un mini-sampon de la Herbalife. Are 50ml, mie mi-a ajuns pentru 2 spalari (daca mai trageam un pic de el, mergea si la 3), dar hai sa va zic parerea mea sincera despre acest produs.
Asa arata tubuletul.

 Si lista cu ingrediente:

Ce promite: “Transforma-ti parul cu ajutorul unui sampon care intareste firul de par, lasandu-l mai neted si matasos, dupa o singura utilizare. Formula care protejeaza culoarea.
 Beneficiile produsului HERBALIFE Sampon Herbal Aloe pentru intarirea parului
* Parul este de 10 ori mai puternic, dupa o singura utilizare;
* Reduce numarul firelor rupte cu 90%;
* Proteinele hidrolizate din grau ajuta la protejarea si intarirea firului de par;
* Formula care protejeaza culoarea;” (informatii luate de pe site-ul herbalway.ro)
Ce-am constatat eu: Are o consistenta mai mult lichida si nu face prea multa spuma, ceea ce e extrem de enervant, de aceea am consumat mult la o utilizare. Mi-a incurcat parul intr-un stil in care o fac cred ca doar sampoanele de la 38 (sincer, daca nu aveam balsam, nu-l mai periam, pentru ca-l rupeam cu totul). N-am sesizat deloc intarirea parului, a cazut la fel ca inainte. Culoarea…n-a fost protejata deloc, pentru ca a continuat sa curga si sa se duca.
Concluzie: Poate pentru altcineva e ok, dar pentru mine, acest sampon nu a facut minuni deloc. Nu mi-a facut rau, dar nici bine. Pentru pretul de 43lei, ar fi trebuit sa imi schimbe total parul, dar consider ca nu-si merita banii astia, in niciun caz! 
Nota mea: 5 (de trecere, ca nu mi l-a stricat mai rau)

7 Replies to “Review HERBALIFE Sampon Herbal Aloe pentru intarirea parului

  1. Eu folosesc samponul de la herbalife de cel putin un an si nu am probleme cu matreata, nu mi se incurca (2 utilizari pe spalare), nu il am vopsit si il lasa matasos. Cred ca depinde de la persoana la persoana.

  2. Acum 2 luni am descoperit produsele de la Diplona, Am firul de par foarte subtire si se incurca ca naiba. De 2 luni chiar nu mai am probleme cu parul incurcat si pot sa zic ca am observat ca nici varfurile nu mi se mai despica. Costa 15 lei samponul si 15 balsamul, cantitatea unui flacon este de 600ml si pe mine ma tine cam o luna jumate in condiitle in care ma spal pe par odata la 2 zile si in functie de ocazii zilnic. Il recomand,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *