Ziua bună, oameni frumoși! Nu am mai citit o revistă de ceva timp, așa că atunci când am prins una, am devorat-o! Chiar dacă a fost cea mai subțire și plină de reclame revistă pe care am văzut-o anul ăsta, parcă tot m-a binedispus și mi-a oferit un vibe ok. Am ales Unica încă de când am plecat spre Rodipet, fără să știu cu ce vine la pachet. Cum Cosmo am mai luat până prin martie-aprilie, am zis că e cazul să mai schimbă. Nu pot spune că a fost o revistă wow sau plină de informații noi, dar uneori ai nevoie să te relaxezi și să răsfoiești niște pagini frumos colorate.

Revista Unica de august vine la pachet cu o carte tot de vacanță – Marte și Venus se împacă. Secretul cuplurilor fericite. Celebrii Marte și Venus ai doctorului Gray, celebru pentru modul în care a tratat relațiile de cuplu. În rest, nicio mostră măcar, nicio chestie în interior. O revistă foarte subțire, după cum am zis, flu-flu rău de tot și fără informații notabile.

Articolul despre Horia Brenciu m-a binedispus și adevărul e că îl apreciez teribil pe acest om. Mi se pare un adevărat fenomen și un om de televiziune adevărat. De fapt, un one man show.

50 de ponturi de beauty este probabil cel mai simpatic articol din această sferă. Treaba cu combinațiile de haine pentru festival sau nebuniile în materie de modă nu mă dau pe spate niciodată, astfel că articolele de beauty sunt mult mai apreciate!

Luni am început să merg iar la sală, așa că articolul cu greșelile pe care le facem în materie de sport a fost binevenit. Ba nu ne încălzim, ba nu bem apă, ba nu luăm pauze, ci facem efort intens în fiecare zi. Totul are un rost și e ok să ai un program lejer. Mai repede contează să ne ținem dieta în frâu pentru ca și sportul să aibă un rost.

Concediul e supraestimat! e un articol satiric, să zic așa. Deși recunosc, în unele puncte are dreptate. Ne chinuim atât de mult și economisim un an întreg pentru o simplă săptămână de pauză…. Și încercăm să fie totul bine, dar dacă o dăm în bară cu ceva, cade cerul. Cred că am uitat să fim spontani… și asta nu e prea ok.

Poate nu par articole wow, dar adevărul e că eu mă mai destind răsfoind paginile unei reviste fizice. Am început de fapt să apreciez mai mult chestiile fizice decât online-ul. Pe mine nu mă vei găsi uitându-mă pe YT, urmărind tutoriale de makeup sau pur și simplu pierzând vremea cu diverse informații despre produse. Neah, prefer să citesc o carte sau să ies afară din casă. Acesta e și motivul pentru care am mai rărit-o un pic și cu blogul. Am învățat că în timpul meu liber e bine să mă bucur de el și de cei din jurul meu. Așa că o revistă fizică completează perfect timpul meu cu mine. Chiar dacă e jumătate plină de reclame.

One Reply to “Revistele lunii august – Unica”

  1. o vazui si eu azi la Cora si parca ma tenta sa o iau, dar ma enervai ca prea ii lungira mult picioarele lu Eremia asta. O luai pe Elle, in schimb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *