Neața, neața! Hai că deja s-a făcut ora 10, azi am în plan să fac ceva de mâncare, întrucât s-au mai terminat din ele. Dar înainte de asta vreau să-mi pun articolele în ordine și să vă arăt revista de luna asta – tot Unica, la fel ca și ultimele dăți. Nu mă mai tentează alte reviste, nici asta nu pot spune că e în totalitate pe placul meu, dar de plictiseală, e ok. Jobul de duminică l-am amânat pentru mâine dimineață, întrucât afară e extrem de cald încă de la 9, deci nu fac față. Așa că pe la 6 dimineața cred că e o oră mai rezonabilă. Dar să vă zic de revistă, mai bine!

unicaRevista de luna asta o are pe copertă pe Elena Gheorghe și vine cu un cadou – o trusă de manichiură. Nu vă așteptați la o calitate deosebită, dar e ok pentru prețul ei. Alte inserturi nu mai sunt, deși pe net am văzut că trebuia să mai fie o mostră de Silan. O fi doar la revistele fără cadou… nu știu să vă zic! Eu am luat trusa de manichiură mai mult de chestie, să fie acolo 😀

unica2 unica3 Cele șase piese ale trusei îmi vor fi de folos la un moment dat, iar prețul revistei cu cadou e ok – 11,9 lei. E destul de subțirică, se citește repede, dar pentru o oră-două, te mai rupe de realitate. Așa că zic că merită! Dar să vedeți ce mi-a plăcut mie cel mai mult:

unica4Unica ne propune pentru vara asta tonuri nude pe buze!

Adevărul e că mai ales după ce m-a mai prins un pic soarele, cred că tonurile nude, bronz și auriu sunt cele mai faine pentru pielea colorată! Așa că le aleg indiferent că e vorba de make-up-ul ochilor sau al buzelor.

IMG_20160729_113954O, da! Culori! Multe culori pe unghii! Vara cred că ai liber la orice nuanță și orice combinație posibilă în ceea ce privește manichiura și pedichiura! Nuanțele de la Dior sunt faine, problema e că am și eu un set și nu rezistă nici 24 ore pe unghii… Oja The One rămâne în top 3 al meu, dar îmi plac și Colorama Jelly Tints și Bourjois. Le-aș lua pe toate, ce să mai!

IMG_20160729_114600Mi-a plăcut articolul despre olimpiadă și despre sportivii care ne vor reprezenta la Rio. Mai e mai puțin de o săptămână și chiar sunt curioasă ce va fi acolo. Îi susțin din toată inima, cred că la tenis s-au descurcat lucrurile (nu zic mai multe).

IMG_20160729_115434Mi-au plăcut sfaturile de călătorie ale lui Andrei Crăciun. Tipul ăsta le zice bine și le așează frumos!

IMG_20160729_115903 IMG_20160729_115919 IMG_20160729_115928Un articole despre rochiile recomandate în vara asta – hmmm… Nu știu ce să zic. Eu mă îmbrac cam cu ce vreau, dar poate găsiți inspirație!

IMG_20160729_120304Articolul ăsta cu trucuri de beauty de sezon e ceva care se repetă. Și văd că sunt câteva chestii pe care vi le-am mai recomandat și eu. Dar sunt lucruri la mintea cocoșului – hidratează-te (really???!!), exfoliază pielea, demachiază-te… Mnah, ce să zic. Le citești să treacă timpul și speri să afli ceva nou.

IMG_20160729_121534

Articol important!

Da, acest articol pot spune că mi-a atras atenția. ”Micuțele vanitoase” este despre machiajul la fetele cu vârste fragede. Chestie cu care nu-s de acord, spuneți voi ce vreți! Mi se pare o tâmpenie să-ți strici tenul de la 12-13 ani cu fond de ten, pudre și alte minuni. De ce ai face-o? Păstrează asta pentru după 30 ani, când să zicem că apar unele probleme. Eu am 25 și nu îmi pun fond de ten pe față nici acum! Cred că societatea exagerează și împinge copiii spre maturitate mult prea repede. Cred că e cazul să lăsăm fetele să fie fete, nu femei! Îmi doresc un băiat. Clar!

IMG_20160729_121841

Ultimul, dar nu cel din urmă, e articolul cu câteva rețete de smoothie-uri. Am dat de gustul lor de curând și încerc să fac combinații din ce în ce mai trăznite. Azi o să încerc smoothie cu banane și unt de arahide. Am luat materia primă, sunt pregătită! Merită mai mult decât răcoritoarele îmbuteliate!

Cam astea au fost subiectele care mi s-au părut cât de cât interesante în Unica de august. Din păcate, nicio revistă nu prea mai merită cumpărată, deoarece subiectele de repetă. Totuși, Unica mă mai tentează cu anumite cadouri, dar și cu unele titluri. Mă-ntreb ce-o mai fi prin Cosmo…știe cineva? Voi mai citiți reviste? Sau preferați the all mighty Internet? 😀

8 Replies to “Revistele lunii august – Unica

  1. Chiar eram curioasa ce contine acel kit de unghii. Cred ca o voi cumpara si eu pt. cadou 😀 am un kit acasa, iar inca 1 la parinti nu ar strica, sa nu ma mai car cu toate dupa mine. xoxo

    1. ma mir si eu ca n-au bagat nic in interior. de obicei mai erau mostre de creme, protej-slipuri, chestii de genul. acum…cam pauza. sau iti tranteste inca un catalog. alte hartii 😀

    1. pai asta e…ca toate reiau aceleasi subiecte, se insipra unele de la altele…pacat. inainte abia asteptam sa vina finalul de luna sa colectionez hartii. acum, rar imi mai face ceva cu ochiul

    1. pai tocmai… la 13-14 ani cred ca m-am dat prima data cu rimel. d-ala maro. si n-aveam voie cu el la scoala sau ceva de genul. mai rarut. pacat de maturizarea asta fortata a copiilor din ziua de azi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *