Neața bună tuturor! Începutul de iulie a venit cu temperaturi extreme, apoi a dat-o un pic pe ploaie, deci liberul meu l-am petrecut în casă. Sper ca vremea să-și revină, să fie cât de cât mai suportabil.  Au apărut și revistele lunii iulie, eu am cumpărat deja 2, dar azi vreau să vă arăt ce mai scrie prin Unica și ce mi-a atras mie atenția, dacă merită s-o luați.

Pe copertă este Elena Gheorghe, o tipă care mie-mi place, e activă, trebuie să nască a doua oară. A avut piese ok, în ultima vreme, ce-i drept, n-am mai auzit nimic nou, dar cât au fost, erau simpatice. S-a ținut departe de scandaluri, ceea ce apreciez la o vedetă, nici nu s-a dezbrăcat pe unde a putut, deci da, e ok.

Ca și inserturi, avem un produs pentru ten, eu am găsit doar varianta cu spuma de curățare de la Himalaya. În interior mai este o mostră de gel intim Gynella și un pliant de la un resort din Delta Dunării.

Mi-a plăcut articolul despre tendințele în materie de make-up. Cică se poartă culorile electrice, așa că nu vă dați în lături de la conturarea ochilor cu turcoaz, de exemplu. În materie de glossuri, mi se pare un pic prea mult, dar…cine are curaj… de ce nu?Și în materie de coafuri e interesant de citit, pentru că vara se schimbă absolut orice. Și părul nostru e mai ciudat, ba e mai uscat, ba se deteriorează mai repede, deci trebuie să avem altfel grijă de el. Anul ăsta se poartă ori părul lung, ori scurt, accesoriile de păr masive, nuanțele pastelate, rădăcinile crescute (aici mă încadrez), culorile naturale sau buclele lejere.

Și propunerile de ținute pentru festivalurile din vara asta sunt interesante. Deși nu e neapărat stilul pe care l-aș aborda, merită încercat și combinat.

Ce să porți în geanta de plajă? Păi… creme cu SPF, produse de make-up waterproof… multe lucruri hidratante, asta e clar!

Articolul despre cum iubesc femeile și bărbații mi s-a părut foarte interesant. Mereu ne plângem că suntem total opuși și nu ne înțelegem deloc, dar adevărul e că nici nu încercăm să găsim diferențele și să ne acceptăm. E mai ușor să ne lamentăm decât să încercăm să ne înțelegem și să lucrăm la relațiile noastre.

Cam asta  fost revista Unica de iulie, pot spune că a fost mai ok decât precedentele. Mai am o recomandare de lectură, o să revin și cu ea zilele astea, să o mai găsiți la punctele de presă. Zi frumoasă să aveți!

48 Replies to “Revistele lunii iulie – Unica

  1. Daca se poat adapta fizicului si personalitatii tale toate aceste tendinte, merita incercate dar daca nu, cel mai bine e sa porti ce ti se potriveste. Nu as incerca un fard turcoaz, cel putin nu facut de mine :)) mi se pare destul de pretentios. Nici parul foarte lung, nici foarte scurt, deci …. raman la ceea ce simt eu ca mi se potriveste. Nu sunt vreo experta sa jonglez cu tendintele 😀

    1. intotdeauna trebuie clar sa adaptam tendintele stilului nostru si sa purtam ce ne sta bine! degeaba imi place mie rozul daca arat aiurea in el… nu, ideea e sa pui accente, sa folosesti accesorii, pete de culoare. nu e musai sa ne luam motamo dupa tendinte, parerea mea!

  2. Da, da, da! Abia astept sa ajung in tara sa mi-o iau si eu. Asta insemnand vineri :D. Unica si Glamour sunt revistele mele preferate. Insa luna asta iau Unica, pentru ca imiplace ca au gelul de curatare de la Himalaya. Merci pentru pont! ^_^

    1. cu mare drag! n-am mai luat glamour de mult, dar o sa ma orientez. sunt curioasa de gelul de la himalaya, nu l-am incercat pana acum

  3. Chiar daca sunt baiat, imi aduc aminte de revista asta, o tot cumpara mama pentru ca avea modele de tricotaje si chestii din astea interesante, daca nu ma insel eu. Cred ca ar fi o idee buna sa-i zic sa-si reia obiceiurile. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *