Neața bună, oameni frumoși! A început weekendul, și o dată cu el, concediuuuul! Ca să nu mai spun că azi avem întâlnirea Danube Bloggers Meeting, pe care abia o așteptam! Am fost și foarte matinală, vremea e de vis, ce să mai, se anunță o zi minunată. Mă bucur că am câteva zile libere, chiar simțeam nevoia. Am în plan să fac totuși mai multe pentru blog și să ies mai mult. Nu doar afară, la general, ci și să merg undeva. Să vedem cât îmi iese. Azi vă povestesc repede despre a două revistă a lunii martie, și anume Cosmopolitan. Luna asta chiar am avut chef de reviste! Parcă m-aș mai încumeta să iau vreo 2-3!

Pe copertă este Emma Chamberlain, habar nu am cine e, dar pare drăguță gagica. Noutatea, să zic așa, constă în a doua copertă, care e cu susul în jos. O înfățișează pe Amy Rebecca (nici ea nu știu cine e). Pare că am cam îmbătrânit, cred că-s ceva pe YT, blog, sau ceva de genul, dar mă rog…

Avem și cadouri, similare cu cele de la Unica – Balance Mix de la Nutline, care e o combinație super bună și sănătoasă, dar și o capsulă de Ariel. Fie vorba între noi, am folosit-o pe cea de la revista precedentă și mi s-a părut super ok, e parfumată și curăță fain.

De articole ce să vă zic… se vede că Unica merge mai mult pe lifestyle, iar Cosmo pe fashion&beauty. Nu de alta, dar majoritatea articolelor lor au această temă. Mai slăbuț pe parte emoțională. Mi-a plăcut mult articolul despre istoria dantelei, cică se poartă anul acesta. Mă bucur că am o bluză pe drum de la Femme Luxe cu ceva dantelat pe mâneci și abia o aștept!

Recunosc, mi-a plăcut articolul despre make-up și tendințe. Se poartă glitterul. Culorile. Liniile inegale și neuniforme. Îmi place, sunt tendințe pentru oameni ca mine, mai puțin perfecționiști în domeniu. Oricum, glitter trebuie să încerc! Nu am niciun produs de acest gen!

Ha! Articolul cu valabilitatea produselor de machiaj vine la fix pentru toată lumea! Să scoatem tot la control, zic. Mai rămânem cu ceva? Acum serios vorbind, cred că mai am niște chestii vechi, care se cer aruncate!

Articolul despre cât de pregătită ești să ai un animăluț m-a amuzat teribil. Sunt câteva pagini lejere, care te desprind din rutina ta. Super cute!

Să nu uit de articolul despre excursii cu gașca de fete. Eu le iau ca pe nișre recomandări faine, mi-ar plăcea să ajung și în Malta, și în Croația, ba chiar și în Irlanda. Doar Italia nu mă prea încălzește în perioada asta.

Cam asta a fost Cosmo de martie și cam atât cu revistele pe luna asta! Să curgă cu cărți, două reviste pe lună sau la câteva luni sunt suficiente! Vouă ce articole v-ar plăcea să mai găsiți în reviste?

2 Replies to “Revistele lunii martie – Cosmopolitan

  1. Pe Cospompolitan am sarit-o luna asta. Oricum. buna mutarea Nutline de a se promova prin aceste reviste. Si eu am testat deja doua din noile lor mixuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *