Ziua bună, oameni dragi! Știu că am fost cam puturoasă în ultima perioadă, dar am o stare de plictiseală acută și de lene, pe care îmi e greu să le monitorizez prea bine. Mă trezesc dimineața, dar m-am obișnuit să dorm un pic și la prânz. Săptămâna asta intru de la 3 și jumătate, așa că îmi permit 😀 În rarele momente când sunt trează și nu fac nimic, mă găsești citind. Am făcut iar stivă de cărți pe noptieră, am vreo 8 care-și așteaptă rândul la citit. Printre picături, am reușit să citesc și revista Unica de luna asta. Am zis că măcar atâta aroganță să fac și eu. Mai ales că avea și un cadou destul de atrăgător și nu prea am putut să îi rezist.

Pe copertă e Andra, fapt care nu mă impresionează. Nu mă întrebați de ce, dar mie nu îmi place tipa. În interiorul revistei am găsit pliant de la Catena, catalogul Avon și o mostră de ulei din ultima lor gamă de îngrijire, un pliant despre Delta Dunării și un ruj de la Essence.

Rujul de la Essence face parte din gama Ultra Last Instant Color, nuanța 17. E un mov destul de închis, am fost un pic sceptică, dar și tipa de la ziare a avut dreptate – eu și-așa sunt neconvențională, ce mai strică un ruj de genul? Adevărul e că e rezistent și îmi place că buzele rămân pătate după folosirea lui.

În materie de modă, cică se poartă movul și pielea! Asta nu poate decât să mă bucure, pentru că iubesc ambele variante. Port geacă de piele (ecologică), port mov în vestimentație, dar și în make-up, atât cât pot. Ba chiar am cam puține haine în nuanța asta frumoasă, sper să mai fac rost de câteva anul acesta.

Mi-a plăcut și articolul cu ce nuanțe se poartă pe unghii în acest sezon. Vorbim de roșu, nude-uri, albastru sau verde. Acceptabil, aș putea spune. În revistă mai găsiți și un articol fain cu recomandări de parfumuri, eu din toată lista nu am decât Si Passione de la Armani.

Interviul cu Cristina Neagu a fost fix pe gustul meu. O apreciez enorm, e o sportivă extraordinară! Pur și simplu fata asta trăiește pentru handbal și face atât de bine ceea ce face! O ador și cred că mereu o voi aprecia dacă nu la fel, atunci și mai mult!

Din capitolul articole despre bani, chiar mi-a plăcut abordarea din acest număr, despre relații și bani. Despre cuplu și situația financiară, mai exact. De ce nu e bine ca ambii parteneri să fie la fel. Pentru că s-ar da cap în cap. Întotdeauna e mai ok ca unul să fie mai cheltuitor și unul mai temperat. Astfel vă veți contrabalansa.

Avem și un articol despre ora de iarnă, care afectează o bună parte a populației. Până anul acesta nu pățeam nimic, însă săptămâna trecută am avut o stare efectiv groaznică de somnolență ce nu s-a mai manifestat și în trecut. Tocmai de aceea am fost și mai irascibilă, obosită, mofturoasă, spuneți cum vreți. M-am simțit obosită, am adormit de la ora 9 seara, ceea ce pentru mine e o premieră. Săptămâna asta, de exemplu, nu am adormit mai jos de 11 jumătate. E adevărat, m-a ajutat și faptul că am fost schimbul 2 și la 10 jumate abia intru în casă, dar totuși. Schimbarea orei chiar afectează, sunt persoane ce au efecte secundare mult mai grave.

Cam atât din revista Unica de luna asta. Sper ca numărul din decembrie să vină cu idei de decorațiuni, de cadouri, de rețete… Deja încep să mă gândesc la sărbători și chiar aș vrea să știu câți dintre voi faceți lucrul acesta la început de noiembrie!

20 Replies to “Revistele lunii noiembrie – Unica

  1. Nu am mai cumparat de ceva timp reviste. Obisnuiam sa le cumpar pe cele de la Nat Geo Travel, iar cateodata mai cumparam si reviste Unica. Foarte dragut rujul!

  2. Îmi place super mult culoarea rujului 😍 Și, într-adevăr, a avut dreptate vânzătoarea, ți se potrivește.

    Nu am mai cumpărat o revistă în format fizic din liceu, mai că-mi pare rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *