Ziua bună tuturor! Mai avem doar 2 zile până intrăm și-n noiembrie, și încă o lună și gata anul. Nici nu-mi dau seama unde a fugit așa repede. Azi e zi de relaxare, e o duminică superbă, cu mult soare, nu foarte cald, dar fapul că-mi bate lumina-n geam încălzește casa destul de bine. Am dat o fugă prin Carrefour, mai mult că n-aveam ce face și-mi doream o pătură, dar în schimb am venit de acolo cu o revistă, o lumânare parfumată și un suport de chei. Unica de noiembrie are câteva chestii faine, dar și cadou, așa cum ne-a învățat în ultima vreme.

unica-noiembriemostrePe copertă îi avem pe Andreea Berecleanu și noul soț. Dacă mă întrebați pe mine, sunt simpatici. Le stă bine împreună. Revista vine cu un cadou, o cremă de mâini Farmec. Revista + crema =10,9 lei. Adică destul de avantajos, dacă ne gândim că ăsta e de obicei prețul revistei singure. În interior am mai găsit un catalog Bonprix, o prezentare a rimelului nou de la MAx FActor, o mostră Vichy, o mostră Ivatherm, una de oțet balsamic, una de ser pentru vârfuri, în formula nouă Advanced Tehniques de la Avon și serul Supreme, cred că e nou lansat la Avon. Destule de multe inserturi.

noiembrie-2 noiembrieÎnceputul e promțător, cu recomandări de farduri cremoase și piese pentru o ținută biker. Adevărul e că cele două articole îmi plac, dat fiind faptul că am văzut câteva nuanțe faine de farduri, dar și ghete și o vestă tare faină. Oricum, am în plan o geacă tip biker, am rămas fără și chiar sunt fan!

carla-sÎn numărul din noiembrie avem un mic interviu cu Carla’s Dreams. Eu i-aș pune pe copertă! Și dacă ar mai fi revistele alea cu postere (cum era Popcorn, de avea mega-poster), posterul cu ei l-aș pune pe perete, așa de mult îmi plac! Îi ador, ce pot să zic. Tipul cântă genial.

adi-hadeanAdi Hădean a fost acum vreo 2 ani, parcă, sau 1(?) în juriul Master Chef. El era tipul calm, liniștit. Între timp, omul și-a deschis o pizzerie în Cluj, din ce am înțeles, foarte faină, și a scris o carte. Eu îl urmăresc pe Facebook și-mi place blogul lui, îmi place cum scrie, îmi place cum gătește. Așa că n-am putut să mă abțin, poate vă place și vouă.

img_20161030_151740Genele false sunt la mare căutare, eu am avut doar la nuntă, dar mi-au plăcut foarte mult. Am încercat eu să mi le aplic singură, dar mi s-a părut mai complicat. Poate voi vă pricepeți mai bine…

Cam asta mi s-a părut interesant în Unica de noiembrie. Nu e prea mult, dar mi s-a părut cât de cât ok. Acum aștept cu nerăbdare revista de luna viitoare, că atunci sigur voi fi idei de Crăciun. Ce să mai, sunt fan toamnă-iarnă!

Voi ce planuri aveți pentru luna noiembrie? Ce stare de spirit vă dă?

12 Replies to “Revistele lunii noiembrie – Unica

  1. Eu azi nu am iesit din casa. 😛 Ieri am fost la cumparaturi in Kaufland, le-am luat la fete doi ponei din Pepco, am intrat pentru prima oara in TXM (cred ca asa ii spune) si le-am luat strampi la fete si la farmacie ca tuseste Ante de sparge. Si gata bugetul 😀

    1. in liceu imi dadeam o buna parte din buget pe reviste. cam -pe toate, de fapt, bravo, bravo girl, cool girl, popcorn 😀 acum am inceput sa prind iar gustul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *