Neața bună tuturor! Ca în fiecare lună, după cum v-am obișnuit de ceva timp, nu prea mă pot despărți de revista Unica. Nu că ar fi ceva deosebit și informațiile de aici nu le-ai mai vedea nicăieri, dar îmi ocup 1-2 ore și primesc de obicei și cadouri faine. Deci din revistele lunii octombrie e puțin probabil să mai cumpăr vreuna, încă mai caut ceva cu cadou. Dacă mă va atrage suficient,e  ok. dacă nu, no chance!

revistele-lunii-octombrie-2 revistele-lunii-octombrie-3 revistele-lunii-octombrie

Revista costă 10,9 lei fără cadou și 12, 9 lei cu cadou, ceea ce mă duce cu gândul la faptul că trebuie să fii nebun ca să nu iei varianta cu insert. Crema nutritivă de la Gerovital nu am mai încercat-o până acum, dar de ce să n-o fac acum? Impropriu zis, o să mai dureze până o desfac, pentru că deja am o cremă și mai am vreo 2 la rând.  În interiorul revistei mai găsești un catalog Avon, unul de la Deichmann cu botine și ghetuțe (foarte simpatice, de altfel), un catalog Pandora, o mostră Vichy Idealia, una Vichy Dermablend și una Astor Lift me up anti aging.

revistele-lunii-octombrie-4

Pagina cu haine, pantofi și accesorii mov a fost printre preferatele mele! iubesc movul sub orice formă și nuanță, așa că m-a bucurat să aflu că e în tendințe în această toamnă!

img_20160926_214049

Articolul despre celulită nu vine cu noutăți, ce-i drept, dar punctează destul de bine ce e de făcut în cazul în care ne confruntăm cu ea. Mai era o pagină, dar era reclamă la un anume salon, fapt cu care n-am fost de acord. Oricum, produsele recomandate par a fi ok și cred că merită a fi încercate.

img_20160926_214307

În toamna asta e momentul pentru o tunsoare nouă! Eu mă tot chinui de ceva timp, dar parcă nu-mi vine să-mi tai părul. Deși mi-aș dori. Dar mi-ar părea prea rău de el. Totuși, 4 tunsori sunt în trend. Mie-mi place cel mai mult bobul asimetric, cum are Jennifer Lawrence.

img_20160926_214448

Dacă nu știați că citricele sunt benefice pentru frumusețe, din paginile revistei aflați ce rol are fiecare fruct și ce puteți face cu el, cum îl puteți folosi, etc.

img_20160926_214630

Chiar dacă suntem abia la revistele lunii octombrie, nicidecum decembrie, trebuie să ne facem planuri pentru sărbători. Nu e cazul să amânăm până-n ultima clipă, că s-ar putea să rămânem acasă. Așa că Unica propune o excursie în casa lui Moș Crăciun, în Laponia, mai exact. Mi se pare o locație demențială, dacă ar fi ceva mai ieftinuț, n-aș rata ocazia! Dar dacă voi strânge vreodată bani pentru asta, sigur voi vrea să merg!

Cam acestea ar fi chestiile interesante din paginile revistei. Până acum a mai apărut Glamour, care are câteva mostre. În rest… încă așteptăm. Voi ce veți achiziționa din revistele lunii octombrie? Vă face cu ochiul Unica?

22 Replies to “Revistele lunii octombrie – Unica

  1. Nu mi-am mai luat de mult timp o revista doar pentru sufletelul meu. Tot ce iau e pentru baiat, dar ar trebui sa nu ma neglijez. Imi plac produsele Gerovital, macar pentru crema aia sa o iau.

  2. Sincer, nu am mai cumparat reviste de mult timp dar uite ca este interesanta Unica, macar pentru simplu fapt ca are si un cadou. E buna de rasfoit atunci cand nu ai alte mijloace de comunicare, delectare … relaxare

  3. Pe vremuri cumparam si eu reviste, revista Unica era una din preferatele mele. SDincer chiar imi e dor de o revista numai pentru mine, mi-ai deschis apetitul 😉

  4. Acum cativa ani era obsedata sa cumpar tot felul de reviste…mai ales daca pe langa avea un mic cadou, mostre etc etc
    Acum, spre rusinea mea…nu o mai fac. De obicei ma documentez online chiar daca placerea de a rasfoi o revista “life” nu se poate compara cu “click-urile” mouse-ului 🙂 Poate pe viitor prind din nou gustul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *