Neața bună, oameni dragi! Iată că am ajuns deja la mijlocul săptămânii și ce îmi pare cel mai bine e că lucrurile încep să se așeze. Trezitul la 7 e grozav, nu mă gândeam că o să-mi placă așa mult! Am intrat în forță în luna noiembrie și chiar sper să fie o lună bună, de acomodare rapidă. Azi vreau să vă arăt un pic revista Cosmopolitan de luna asta, mai ales că mi-am făcut abonament la ea. Nu, nu am înnebunit. Bine, un pic, dar asta-i altă poveste! Abonamentul ăsta a fost făcut pe baza unor puncte strânse din sondajele de la Talk Online Panel. Ideea mi s-a părut ok, mai ales că ai posibilitatea să faci abonamente pe 6 luni la diverse publicații sau să beneficiezi de carduri emag, dar cu valori relativ micuțe, după părerea mea.

Abonamentul l-am solicitat undeva în luna august, dar întârzierile și-au spus cuvântul, iar revista a ajuns în noiembrie. Sincer, tot e bine! Pe coperta de luna asta este Nina Dobrev, cunoscută pentru rolul din Jurnalele Vampirilor și din Flatliners. Mie îmi place de ea, pare o tipă ok, și chiar mi s-a părut fain interviul cu ea și cu Vanessa Hudgens.

Avem și câteva mici cadouri strecurate prin paginile revistei. Cea mai încântată sunt de mostra Black Opium de la YSL, care e un parfum de-a dreptul irezistibil, dar și de mostra Mineral 89 de la Vichy. Vorbim și despre 2 absorbante de la Always, din noua gamă Platinum, dar și despre o mostră de Neovadiol de la Vichy.

Despre ce mai citim în Cosmopolitan de noiembrie

Mi-a plăcut articolul despre jachetele, gecile și pufoaicele care se poartă în sezonul rece. Mereu m-am ferit de gecile acelea umflate cu pompa, supradimensionate, dar se pare că anul ăsta sunt chiar în vogă. Să nu uităm de printul leopard, de blănuri colorate și de carouri. Mi-ar plăcea un paltonaș în carouri, ce-i drept!

Recomandările de produse ”de speriat” mi s-a părut super funny, sunt drăguțe foc! Bentița aia cu unicorn negru… e genială! O să dau sigur o tură prin H&M să o caut! Îmi place foarte mult și masca cu glitter, asta chiar aș vrea-o.

Și ca să închei într-o notă pozitivă, știu că în sezonul rece avem tendința să punem pe noi ceva mai mult decât ne-am dori, așa că cei de la Cosmo au găsit câteva alimente cu care să le înlocuim pe cele prea bogate în calorii. Ce bine arată guacamolele ăla!!! Îmi stă gândul la el de ceva timp și chiar am luat și un avocado. Contrat așteptărilor, e un aliment preferat, deoarece conține grăsimi bune, de dorit în organism!

Mi-a plăcut acest număr din Cosmopolitan și pot spune că îmi era dor de el. Nu am mai luat revista asta de ceva timp. Acum mă voi bucura de ea pentru jumătate de an, timp în care sper să mai strâng niște puncte, să pot prelungi abonamentul. Voi ce reviste ați mai cumpărat de curând?

32 Replies to “Revistele lunii noiembrie – Cosmopolitan

  1. Eu primesc alta revista, la care am abonament datorita unui beauty kit pe care l-am cumparat mai demult.
    In general, imi place sa citesc reviste si la primul contact nu o las din mana pana nu o rasfoiesc in totalitate.

  2. Mi-e dor sa citesc o revista, dar uite ca nu am mai facut-o de foarte mult timp. Din cauza bugetului, mereu a trebuit sa fac alegeri, sa tin cont de urgente, de prioritati, plus perceptia gresita ca gasesc orice pe internet. Dar, o revista e o revista, iti ofera acea placere de relaxare pe care internetul nu o poate face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *