Ziua bună, oameni dragi! Suntem în perioada când online-ul a luat cel mai mare avânt de până acum. Toată lumea face cumpărături, dă comenzi, plătește facturi, etc etc. Mulți au învățat, forțați de împrejurări, să navigheze pe diverse site-uri și au început să aibă încredere în plata cu cardul. La fel de mulți au rămas la tradiția de a se îmbulzi în magazine. Ceea ce mie nu mai îmi place, merg rar la cumpărături, și atunci pe fugă, nu mai îmi place să casc gura. Singura achiziție din ultima vreme a fost o geacă pe care am zărit-o din întâmplare și am luat-o fără să stau pe gânduri, dar și câteva chestiuțe pentru un Secret Santa. Totuși, în momentul în care comanzi online, sunt și câteva riscuri pe care ți le asumi. Ba mărimi, ba calitate, ba material.

Există riscul să nu fie ce ți-ai dorit

Imaginea poate distorsiona realitatea. Adevărul e că lucrurile nu se potrivesc mereu. Și aici mă refer la culoare, textură etc. Nu a fost cazul meu aici, în ceea ce privește ultima comandă Femme Luxe, când mi-am luat un set din categoria Loungewear, de care sunt foarte încântată. Când comand la ei nu mă gândesc la riscuri, deși uneori o mai comit.

Vorbim de un set în 2 piese, cu un crop top care e singura chestie ce mă deranjează. Materialul a plăcut, nu foarte gros, iar imprimeul e interesant, un alb cu gri marble, marmorat. Am comandat mărimea 8 și e ok, nu e mic, nici nu strânge. Da, problema e cu bluza, care e o idee scurtă, dar nimic de speriat. Plus că eu folosesc acest set ca pijama și e super, super fain. Mă împac bine cu el, îmi place și culoarea, e chiar o alegere bună.

Poți să nu nimerești mărimea

Printre riscuri, asta e cea mai neplăcută, și o spun din perspectiva returului. Și dacă mai e și un magazin online din afară, e și mai și. Cam așa mi s-a întâmplat mie cu un produs din tura asta. De fapt, cam două. Deși la a doua e cam vina mea. Vorbim despre o bluză tip corset și un body.

Cele două produse mi s-au părut destul de faine în poze și destul de decente, însă la o privire reală, s-a dovedit că nu e chiar așa. Bluza de tip corset am luat-o mărimea 8, însă nu mă încape nici pe jumătate! S-ar potrivi lejer la un S. Și atât! Vă las aici poză cum arată ea în poză și cum arată ce am primit eu. În plus, nu prea înțeleg cum vine pe corp, întrucât are niște sârmulițe sau ceva de genul care o fac să se îndoaie la bază. Hmmm…. Nu mai bine luam un loungewear?

Când greșești singurel mărimea

Body-ul este de fapt o greșeală de-a mea, deși am mai luat chestii mărimea 6 și au fost perfecte. Însă de data asta nu a mai fost așa. Nu știu de ce nu am luat 8, echivalentul M-ului. Cert este că body-ul, deși e tare simpatic și merge folosit și pe dedesubt, ca și bluză de ținut cald, nu îmi vine. Pentru că da, mărimea 6 nu mi se potrivește. Astea sunt riscuri asumate. La fel, vă arăt modul în care stă pe manechin, apoi poză cu ce e la mine.

Croiul nu e rău, însă e foarte, foarte strâmt. Deh… așa se întâmplă când te încăpățânezi. Păcat, modelul era drăguț și mi se părea ok. Însă e mult, mult prea mic. Un 8 cred că ar fi fost bun. Sau să mai dau joc vreo… câteva kilograme. Beleaua, însă, nu ar fi la burtă, ci în înălțime, pe mine mă strânge la extremități. Body-ul era simpatic, însă data viitoare cred că tot la lounge wear rămân. Nu de alta, dar le folosesc și în casă, și pe post de pijamale, sunt multifuncționale. Iar setul care a venit de data asta chiar a fost ok și îmi place. Adevărul e că nu mă așteptam să le port, ci să le dau mai departe. Însă e prima dată când sunt chiar super încântată de ele.

Nu ar fi probleme cu comenzile online greșite sau cu produse care nu corespund dacă nu ar fi vorba de magazine din afară. În țară nu e atât de complicat. Nici la Femme Luxe nu este, poți returna ce vrei. Însă parcă ai o strângere de inimă să mai dai bani pe curierat să le ducă în nu știu ce țară. Așa că e bine să te asiguri că este ceea ce vrei și să verifici și părerile și comentariile altor oameni, să vezi dacă e un magazin ok.

2 Replies to “Riscuri pe care ți le asumi când comanzi online

  1. asta e. cu greseli sau fara, uite ca nevoia ne indeamna sa cumparam tot mai des online! sa porti sanatoasa pijamelele si sa fii mai atenta data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *