Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unui om, iar cele mai importante roluri, pe lângă miri, le au nașii. În ceea ce privește nunta, nașii devin părinți spirituali ai cuplului, angajându-se să fie un model în viața pe care cei doi o încep. Nunta este un eveniment cu totul special pentru miri, însă nici nașii nu trebuie să fie mai prejos. Rolul lor este cu adevărat important, motiv pentru care trebuie să afișeze o imagine impecabilă, rafinată și care să completeze tabloul unei nunți perfecte.

Rolul nașilor este important și în organizarea nunții, ținuta acestora fiind foarte importantă, în special pentru femei. Așadar, pe lângă mireasă, nașa este cea care caută o ținută impecabilă pentru acest eveniment atât de important.

Miresele știu cât de greu este să își aleagă rochia pe care o vor purta în ziua cea mare, iar aceasta sarcină nu este deloc mai ușoară nici când vine vorba despre nașă. Având la dispoziție numeroase modele și culori din care să aleagă, acestea sunt puse de multe ori în dificultate.

În alegerea unei rochii de nașă sunt mai multe criterii de care trebuie să ținem cont. Primul este, evident, personalitatea și nota personală pe care orice femeie vrea să o afișeze.

Atunci când te pregătești pentru un astfel de eveniment important, poți alege să porți două ținute. Pentru ceremonia de zi poartă o rochie mai simplă, cu o lungime medie, eventual până deasupra genunchilor.

Pentru petrecere poți alege o rochie lungă, elegantă și care să îți pună formele în valoare. Specialiștii sunt de părere că atunci când alegi rochia de nuntă trebuie să ții cont și de lungimea rochiei pe care mireasa o poartă în ziua fericitului eveniment. Chiar dacă nu este o regulă impusă, rochia ta ar trebui să aibă aceeași lungime cu cea pe care o are rochia miresei.

Dacă sunteți nașă puteți opta pentru rochii din dantelă, tafta, catifea, paiete, brocart, precum și pentru lungimea dorită, fie puteți să purtați o rochie scurtă, midi sau lungă. Un alt criteriu foarte important este, bineînțeles, eleganța.

 Un alt aspect important îl reprezintă culoarea ținutei. Pentru că mireasa este cea care trebuie să iasă în evidență, evită să porți o rochie albă sau foarte deschisă. În schimb, vei atrage toate privirile într-o rochie vișinie, violet, albastru electric sau neagră, cu diferite aplicații care să o scoată din anonimat. În plus, ar trebui să ții cont și de tematica nunții și de culorile pe care mirii le-au ales pentru decorațiuni. Chiar dacă nu trebuie să o eclipsezi pe mireasă, nu alege o rochie mult prea simplă, și asta pentru că este foarte important ca să te diferențiezi de ceilalți invitați. În definitiv, după mireasă, tu vei fi persoana care va atrage cele mai multe priviri și este important să faci o impresie bună.

Dacă doriți să purtați rochii de nașă lungi, aveți la dispoziție mai multe variante și culori. Pentru o ținută sexy, o rochie lungă din tul albastru și dantelă în zona bustului poate fi alegerea potrivită. Cambrată pe talie, fără mânecă și cu decolteu în V în față și în spate, cu siguranță această rochie va atrage toate privirile.

Pentru o ținută sexi în care să vă puneți în valoare formele, puteți opta pentru o rochie lungă cu despicături, cu decolteu adânc și cambrată pe talie. Culoarea recomandata este auriu, această piesă vestimentară fiind cea mai potrivită pentru a vă pune în valoare talia și bustul, precum și bronzul, în cazul în care ați apucat să vă bucurați de razele soarelui.

Totodată, o rochie lungă, tip sirenă, cu volane în partea de sus, roșie, poate fi alegerea cea mai bună. Și dacă piesa vestimentară are decolteu adânc în față și în spate, croită perfect pe corpul celei care o poartă, va fi cu siguranță alegerea perfectă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *