Dacă mă întrebați pe mine, piesa de bază și de rezistență din orice garderobă a femeii este little black dress sau mai exact, rochia neagră. Fie că e de zi, de seară, tip cămașă, tunică, de plajă sau office, rochia neagră nu trebuie să lipsească, fiind foarte versatilă. Chiar și eu am câteva astfel de piese (cred că mai bine de 4, dacă nu mă înșel), în mai multe variante. Vorbim, desigur, și despre rochii accesorizate, și cu pete de altă culoare și cu mix de materiale, și orice fel de rochie în care negrul este baza. Pe Dresslily am descoperit o întreagă colecție și n-am putut rezista tentației de a împărtăși câteva modele și cu voi. Nu de alta, dar poate vă convertesc la negru!

Cea mai simplă și căutată piesă este rochia neagră midi, poate cloș, poate dreaptă, fără briz-briz-uri. Sigur, asta nu vă împiedică să optați pentru puțină dantelă sau piele, astfel încât să o scoateți din anonimat. Ce spuneți de alte accesorii care o înveselesc? Poate pantofi colorați, poate cercei mari și lucioși… Eu zic că ar arăta foarte bine și merge atât la un eveniment de zi, cât și la unul de seară. Nu veți da greș, pentru că vorbim de eleganță!

Rochia lungă din chiffon este deosebită pentru evenimente mai pretențioase sau pe timpul verii. Dacă și voi sunteți la fel de călduroase ca și mine, să știți că asta e o opțiune foarte bună. Rochiile din chiffon sunt vaporoase și lasă pielea să respire.

Ce îmi doresc de mult și încă îmi lipsește din șifonier e o rochie neagră cu spatele gol. Îmi doresc așa ceva de mult timp, cred că spatele gol e de o mie de ori mai senzual decât un decolteu generos, lasă loc mai multor interpretări. Click aici pentru multe modele, care mai de care mai interesante!

Little black dress e clar genul de rochie pe care trebuie să-l ai. Fie că e vară, iarnă, au un eveniment foarte pretențios sau pur și simplu vrei să epatezi la muncă, rochia neagră e de-a dreptul fabuloasă. Corect asortată, te poate scoate din anonimat!

8 Replies to “Rochia neagră – un must în fiecare garderobă!

  1. Cred ca ultima ti se potriveste cel mai bine. Chiar te vad purtand o rochie cu spatele gol si sunt dee acord cu tine ca e al naibii de sexy o piesa vestimentara de genul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *