Exagerez, bineînțeles, dar uneori parcă așa este. Adică ori te trezești că ai luat mărimi care nu se potrivesc, ori nu îți vin toate produsele comandate, ori nu sunt ce te așteptai. Pe de altă parte, poți să nimerești la Femme Luxe niște haine foarte, foarte mișto. La mine s-au combinat ultima dată. Adică am primit 2 din 4 piese, deși am fost anunțată că doar una nu e pe stoc. Se mai întâmplă și așa ceva, până la procesarea comenzilor, asta chiar pot înțelege, nu e un capăt de țară. Dar nu îmi place că deja te trezești cu jumătate din comandă. În plus, nu înțeleg de ce o dată durează livrarea o săptămână, alteori două și ceva. Poate că dacă ar procesa mai repede comenzile, ar fi altfel și cu stocurile. Sau… nu știu, mai bine să nu ne băgăm în probleme logistice.

Iar o altă problemă pe care o am e că nu au mai updatat secțiunea pentru bloggeri, astfel că pe site sunt tot chestii gen Co Ord Sets sau Grey Loungewear, chestii groase. Vrem tricouri!!!!! Dacă mă aude cineva, mai am nevoia de tricouri!!!! Și chiar sunt gata și cu garderoba pe anul acesta. Una peste-alta, nu pot să nu și apreciez cele două piese pe care le-am primit – o pereche de pantaloni și un body. Da, body, ați citit bine. De ce am hotărât tot așa? Că doar am mai luat unul, dar acela e de noapte, să zic așa. Acesta merge purtat ziua, e colorat, doar că da, e foarte transparent. Logic… Însă pentru Festival Outfits, cred că ar merge la fix! Și nu numa, deja am idei să îi pun ceva pe deasupra.

Aici am nimerit o gecuță neagră, însă mă gândesc că un bolero ar merge bine cu body-ul ăsta. Ca să acopere fix cât trebuie.

Pantaloni Tartan

Pe lângă body, am luat și pantalonii, care vin suuuuper! Tânjeam după ei și i-am mai avut într-o comandă, însă nu au venit. De data asta, însă…. yay! Efectiv îi ador! Mai am ceva în genul, însă sunt elastici, mai groși, și nu au buzunare. Nici pe buzunarele acestora nu te poți baza, însă există! Mă gândeam că poate mi-aș lua ceva gen Bodycon Midi Dress, însă m-am liniștit repede. Totuși, nu e neapărat stilul meu. Tot pe pantaloni sunt. Mai ales că aceștia sunt și până la gleznă și merg purtați atât cu adidași, cât și cu sandale sau pantofi.

Pantalonii sunt destul de strânși pe corp, eu cred că am mărimea 10 sau 12, dar la burtică tot se vede un pic. Poate mă mai desumflu cât de curând :)) Asta zicem toate, nu? Ei bine, cred că dacă asortezi un tricou mai lărguț, atenția e distrasă din zona aceea. Per ansamblu, sunt foarte comozi. Și body-ul e comod, acum trebuie să îmi dau seama cu ce îl voi asorta, ca să nu dezvăluie prea mult.

Atâta timp cât alegi produsele cu cap, aceste haine de la Femme Luxe sunt chiar foarte reușite! Da, poate nu se potrivesc tuturor stilurilor, însă eu cred că din căutări amănunțite, iese ceva-ceva! Mie îmi place ce am ales, chiar sunt haine pe care le voi purta. Să vedem ce surprize ne mai rezervă pe viitor! Voi ce spuneți, ați purta body-uri? Cu ce l-ați asorta?

9 Replies to “Ruleta rusească cu comenzile Femme Luxe

  1. Pantalonii imi plac mult de tot ! Foarte faine ambele ! Să te bucuri de ele și să le porți cu mare drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *