Ziua bună tuturor! Pielea noastră e din ce în ce mai sensibilă pe zi ce trece, iar asta e demonstrat de toate acele probleme care apar. La epilare, la demachiere, poate chiar la îngrijirea de zi cu zi. De exemplu, mie mi s-a dezvoltat anul trecut o dermatită atopică din senin, aparent fără motiv, însă cu urmări destul de neplăcute. Însă tratată corect, am reușit să reduc efectele nefaste. Dar totul ține de conștientizarea problemelor și de folosirea unor produse adecvate. Cam așa stă și treaba cu pielea sensibilă, unde cele mai recomandate sunt dermatocosmeticele. Asta pentru că au în componența lor ingrediente mai curate, nu au alcool sau alți iritanți. Pielea sensibilă reacționează și la ingrediente organice dacă acestea sunt prea puternice pentru ea. Așa că recomand produsele La Roche Posay, unul din brandurile de încredere când vine vorba de problemele unui ten sensibil, și nu numai.

Cum te ajută acidul hialuronic?

Despre acidul hialuronic am mai vorbit și cred că știți cât de bun este pentru ten. Are efect de hidratare și amână apariția ridurilor. O dată cu înaintarea în vârstă, producția sa scade, tocmai de aceea trebuie să alegem produse care îl au în componență. Fie că vorbim de produse cosmetice, de pastile sau injecții cu acid hialuronic, toate ajută la menținerea unei pieli mai elastice și mai ferme.

Gama Hyalu B5 de la La Roche Posay combină efectele benefice ale acidului hialuronic cu vitamina B5, care ajută la repararea barierei cutanate. Din această gamă, am testat fiolele concentrate și serumul.

De ce să îl combini cu vitamina C?

Pentru că vitamina C este un antioxidant important și ajută pielea să arate mai tânără și mai luminoasă. Ajută extrem de mult pielea, dar trebuie neapărat folosită în combinație cu o cremă cu SPF minim 30! Și țineți minte – nu mereu mai mult înseamnă mai bine!

Cum m-au ajutat produsele din cele două game?

Nu fac minuni, asta e clar. Pentru toată lumea care se așteaptă să se dea cu o cremă, iar ridurile să dispară, vă zic că nu e chiar așa. Însă da, putem estompa, putem corecta și putem îmbunătăți structura pielii. Întotdeauna, produsele cosmetice, alături de o alimentație corectă și de hidratare, fac ca tenul să arate mai bine. Mai puține coșuri, mai puține iritații, riduri mai fine. Pentru mine, cele două serumuri merg foarte bine, iar tenul meu nu mai este tern.

Produsele La Roche Posay sunt recomandate și de medicii dermatologi, fiind potrivite pentru pielea sensibilă. Așa că, pentru un ten mai lunimos, combinația de acid hialuronic și vitamina C este soluția!

8 Replies to “Rutina mea pentrun un ten mai luminos

  1. Si eu folosesc combinatia de acid hialuronic si vitamina C, pentru ca am 43 de ani si consider ca pielea mea are nevoie de o ingrijire mai atenta, iar produsele La Roche Posay sunt primele pe lista mea atunci cand ma gandesc la ingrijirea pielii.

  2. Ce produse minunate ai inclus tu în ritualul de îngrijire! De și nu le-am folosit, știu că ar face tare bine tenului, prin urmare le-am trecut pe lista scurtă de cumpărături de îngrijire și înfrumusețare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *