Ziua bună, oameni dragi! Sper ca săptămâna ce începe să fie una bună și liniștită pentru toată lumea. S-a terminat cu zilele libere, cu sărbătorile și mini-vacanțele, așa că ne punem serios pe treabă. Da, nu sună tocmai încurajator, știu, dar o să vină concediul, mai un weekend la mare, mai una-alta… și tot așa! Mai ales acum, că a venit căldura… Hei, dar pe cine mint eu aici? Eu gata, m-am și săturat de căldură! Vi se par normale temperaturile astea de 30 de grade de la început de iunie? Mie nu prea… simt că mă sufoc, și pe lângă asta, am deja câteva probleme. Una din ele, majoră pentru mine, e legată de țânțari. Să nu uităm și de cele din cauza insectelor care acum se trezesc la viață… ce putem face în acest caz?

Am eu o sugestie – produsele Sano împotriva insectelor. Credeați că ei au doar produse de curățenie? Așa credeam și eu. Până le-am descoperit pe cele anti-insecte. De fapt, cei de la Sano România au o mulțime de game și produse pentru întreținerea casei. Mai exact, au produse pentru întreținere și curățenie (pentru băi și toalete, curățenie generală, geamuri, cuptoare, metale și țevi, îngrijirea mobilei, îngrijirea pardoselii, pentru veselă, lavete și bureți, pungi, saci, folii de aluminiu și de hârtie), au detergenți și balsamuri pentru rufe, dar și produse de îngrijire a covoarelor, odorizante și produse de împrospătare a aerului , produse din hârtie (hârtie igienică, role și șervețele), dar și insecticide. O grămadă de care nu știați, nu? Și pentru mine a fost o surpriză. Eu am ales să testez Sano K600+ și Sano Floor Plus. Nu am probleme mari cu gândacii și insectele zburătoare, dat fiind faptul că avem plase la geamuri și stăm și la 4, dar uneori mai intră câte ceva de pe scară sau prin spațiul dintre plasă și ruloul de la geam. Tocmai pentru situații de genul am considerat că e bine să avem câteva produse care să ne salveze. Sano Floor Plus este un produs ce are proprietatea de a îndepărta gândacii. Nu conține pesticide și miroase foarte frumos și foarte puternic a lămâie. Pardoseala se spală exact ca-n mod obișnuit, este un produs lichid care se adaugă în apă. Se recomandă dozarea a 200ml într-o găleată de apă, dar cum eu nu pun atâta apă, am pus mai puțin produs. Îl găsiți în bidoane de 1, 2 sau 4 l, precum și în rezerve economice.

Sano K600+ este o formulă de insecticid uscat, ce se poate folosi pe orice suprafață, chiar și pe covoare, haine sau țesături. Este recomandat împotriva muștelor, țânțarilor, moliilor sau ploșnițelor, deci acoperă o gamă mare a insectelor zburătoare și târâtoare. Este foarte concentrat, dar cu o doză mică de toxicitate. Noi l-am testat pe niște fluturași veniți de cine știe unde și i-a năucit instantaneu! De asemenea, poate fi pulverizat în camera închisă, și ulterior aerisit.

Mi-au plăcut aceste produse, la fel ca toate cele folosite de la Sano. Aceste insecticide sunt foarte bune în perioada asta când parcă ne invadează toate zburătoarele și nu numai! Au o acțiune rapidă și sigură împotriva insectelor. Voi ați folosit produse Sano? Cu care vă împăcați cel mai bine?

43 Replies to “Sano – un ajutor împotriva insectelor

  1. Eu stau la casa si este plin de ganganii peste tot prin curte si se mai strecoara si in casa ar trebui sa cumpar si eu.

    1. asta e rau la casa, dar nu numai… și la noi intra ba de pe scara, ba se mai strecoara pe la geam…e jale cu ele!

  2. Sunt foarte bune produsele Sano. Eu am avut un produs de tip spray pentru gandaci, cu actiune rapida. M-a ajutat foarte mult cand am stat cu chirie in cateva apartamente din Targoviste unde am avut probleme cu “musafirii nepoftiti”.

  3. Si eu am ales spray-ul K600 pentru ca am cativa paianjeni rataciti carora le-am pus gand rau. Am mai luat o solutie pentru curatarea frigiderului, un spray impotriva tantarilor si un sampon pentru copii.

  4. Produsele de la Sano sunt excelente. Îmi place vara, căldura…însă am probleme cu țânțarii…așa că aceste produse contra țânțarilor sunt perfecte!

  5. O mare bila alba pentru multitudinea de produse pe care o au. De cand ma stiu am avut o problema cu insectele, ganganiile si alte balaoane, de asta nu suport nici iesirile la iarba verde, dar voi alege ceva de la Sano

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *