Nu știu de ce fac această postare marțea, dar dacă așa am început, atunci să și continui, chit că e deja a doua zi din săptămâna asta… Ultima din program pe anul ăsta, vine concediul, vine vacanța… uităm de muncă și de școală! Yey! Mai bine nu se poate. Dar, cum orice bine trebuie să aibă și un rău lângă, parcă toate s-au adunat pe capul meu în aceste ultime zile. Proiecte, prezentări, toate pică grămadă! Dar trec eu cu bine și de ele! Una peste alta, săptămâna trecută am primit două colețele și mi-am făcut ceva mofturi, astfel că per ansamblu a mers bine. Dar nu mă credeți pe cuvânt,vă invit să vedeți!

#1. Primul colet a venit încă de luni. Am primit premiul câștigat pe Facebook de la CLM-ica, un ceas superb! E mai mult bijuterie, foarte elegant și finuț. Îmi place maxim!

#2. Cred că m-a prins boala produselor Himalaya, așa că am dat deoparte paste de dinți pe care o aveam și am schimbat-o cu una pentru dinți sensibili. Am adăugat și-un balsam de buze, care îl folosește mai mult soțul, eu încă lucrez la al meu! Oricum, setul a costat cam 13-14 lei, dar merită banii! Strugurelul miroase demențial, a cacao…

#3. Moș Nicolae a adus o minune de ciocolată, m-am îndrăgostit! Tocmai d-aia am mâncat mai mult de jumătate! O minunăție. Măr copt, scorțișoară…și se topește-n gură cu totul! Extra bun!

#4. O fi ea nesănătoasă, dar e bună rău! Pizza de la vechii-noii Europizza, unde plătești una și primești două! Cine stă în Brăila, n-ar strica să profite de ofertă! 25 lei pentru două pizza cu de toate…mi se pare rentabil! Și e și bună!

 #5. Săptămâna asta a fost shopping! Mult și mai ales pentru brad și decorarea casei! Acum îmi dau seama că n-am făcut poză și la coronița de pe ușă, care culmea, încă mai există acolo (mă gândeam că dispare din prima!) Abia aștept să pun rezerva frumos mirositoare în aparat! Am luat-o din Dm și e cu vanilie. Dar momentan mai avem din Glade.

#6. Am primit și premiul de la campania Marillys, un săpun, un ulei de masaj și un balsam de buze. Sunt încântată de ulei și tare aș vrea să îl folosesc pe iubitul meu soț. Din păcate, mâna nu m-a lăsat deloc, drept care ajungem la…

#7. Unguent pentru cai 😐 Cum durerea e parcă mai rea, toți m-au sfătuit să folosesc Eqvagel. Deși am 3 zile de când tot dau cu el…nu se arată nicio ameliorare la orizont. Habar n-am ce-aș putea să mai fac. Al meu bărbat cică mă duce la spital dacă nu-mi trece până la concediu. S-au dus pe apa sâmbetei cozonacii pe care plănuiam să-i fac… Păcat! Mare păcat!

Cam asta a fost săptămâna mea: shopping, bani cheltuiți, cadouri și dureri de lăbuță! Dar, tot răul spre bine: vine concediul și stau acasă! Voi ce ați făcut în săptămâna care a trecut?

6 Replies to “Săptămâna în imagini #2

  1. mie îmi place foarte mult ideea:) și aș vrea și eu Pizza 🙁 și ciocolatele Heidi sunt cele mai bune , mie îmi place cel mai mult ciocolata neagră cu mentă sau portocală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *