Neața bună, oameni dragi! Azi fac ultimul review al produselor din gama Bottega Verde, este vorba despre un săpun intim Linea Fiori. Știți bine că am o predilecție pentru această categorie de produse, am vreo 3 diferite începute în baie și nu dă niciunul semne că ar ceda. Îmi place să experimentez cu ele, să încerc tot felul de geluri, loțiuni sau spume pentru a găsi exact ceea ce mi se potrivește. Am renunțat de mult la săpunul clasic pentru zona intimă, cred că trebuie să evoluăm și să folosim tot ceea ce există.

Igiena intimă este printre cele mai importante, contează enorm să fii curată tot timpul, mai ales în această perioadă, când e mult prea cald. Dacă transpiri, mergi la piscină, există multe riscuri de a contacta diverse infecții. Deci o curățenie permanentă este esențială. Și n-ar fi rău să ne orientăm spre produse blânde, pentru piele/zone sensibile, întrucât nu te joci. Tocmai de asta am ales săpunul lichid Linea Fiori cu lapte de bumbac și colagen vegetal de la Bottega Verde.

săpun intim

săpun intim „1

De ce un săpun intim?

Acest produs are pH fiziologic, deci este exact ce e recomandat pentru zonele sensibile. Nu există pericol de iritații, cel puțin eu nu am pățit nimic de genul ăsta. Are o culoare albă și este lăptos, fluid spre lichid, dar mirosul e cel care te atrage instantaneu. Are o cantitate de 200ml și este destul de spornic. Dozarea cu pompiță este perfectă, nu iei contact cu tot produsul și se dozează exact cât ai nevoie, fără a face risipă.

săpun intim 2

Judecând după lista de ingrediente, primele sunt apa, propilen glicolul, acidul lactic, dar după jumătatea istei văd și-un alcool și-un parfum strecurat cu care nu înțeleg ce e, dar dacă nu s-a manifestat negativ, să zicem că e ok. Nu-mi place nici lipsa informațiilor în limba română.La fel ca orice săpun, face puțină spumă, dar nu e nimic exagerat. deci se încadrează în concepțiile mele.

Cred că acest produs este ok, dacă mi-ar fi făcut rău, nu -aș fi recomandat. Extractul de lapte de bumbac îi dă puncte bonus, iar mirosul… e de curat! Ambalajul mi se pare un pic mare, dar cred că e destul de stabil. Totuși, nu e foarte solid, deci grijă mare cu e, închideți-l bine. Săpunul e potrivit pentru toată lumea, iar eu îl recomand și pentru bărbați. Pentru că nu doar noi trebuie să avem grijă, ci și ei. Voi ce părere aveți? Este igiena intimă importantă? Sau încă considerați acest subiect tabu? Nu uitați de codul de reducere PAGINI la orice comandă Bottega Verde!

3 Replies to “Săpun intim Linea Fiori – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *