Știu că mai e mai bine de o lună până la sărbători, însă între timp mai apar și alte ocazii de oferit cadouri. Fie că vorbim de zile de naștere, de nume, aniversări de căsnicie, un eveniment special, nunți, botezuri, mutări în casă nouă, cam toate implică un cadou, fie el cât de mic. Și chiar și așa, și pentru sărbători e bine să ne pregătim din timp, dat fiind faptul că o să înceapă nebunia din luna decembrie și abia dacă o să mai avem loc în magazine. Deși în general v-aș recomanda mai repede varianta de online, gama fiind mult mai variată, iar livrarea rapidă. Bine, nu o să te îndemn să plasezi comanda pe 20 decembrie, dar oricum, nu vei avea surprize. Eu am descoperit site-ul 3gifts.ro, unde am găsit o varietate de cadouri, obiecte drăguțe organizate fain, astfel că am găsit lucruri inedite. Indiferent de ocazie, găsești câte ceva pentru fiecare:

1.Cadouri pentru femei

O tipă va preferea oricând un cadou practic, pufos sau ceva ce ține de make-up. Tocmai de aceea am găsit câteva opțiuni faine, care și mie mi-ar plăcea să le primesc – termos cu auto-amestecare, ceea ce mi se pare super fain, de multe ori amestec direct prin mișcări bruște, și când îl deschid, mă trezesc cu jumătate din cafea pe jos. Mi-a mai plăcut oglinda cu LED pentru make-up, mi se pare de un real folos pentru executarea unor machiaje mult mai faine, dar și pătura cu coadă de sirenă. Da, ce pot să zic, pufoșeniile mă încântă în orice situație!

2. Cadouri pentru bărbați

Da, când vine vorba de ei, toate ne dăm de ceasul morții, că nu știm ce să alegem. Bărbații nici nu sunt creaturi prea romantice, așa că în mod cert nu îi putem sufoca cu astfel de gesturi. Așa că ideal ar fi să găsim ceva funny sau ceva practic. Ceva inedit. Dacă nu mai are nimeni, e și mai bine. M-am gândit din start la varianta de chipsuri pentru poker. Le are multă lume, dar e imposibil să nu mai joace și el când și când cu băieții. Am mai găsit tot pe site-ul www.3gifts.ro un tirbușon electric, ceea ce mi se pare o idee splendidă. Nu de alta, dar când am mai vrut să bem o sticlă de vin, ne-am chinuit ceva. Ce mi s-a părut cu adevărat mișto e dozatorul de băuturi cu LED. Nu de alta, dar am mulți băutori de bere prin preajmă și chiar ar fi drăguț să ai așa ceva în casă.

3. Cadouri de casă nouă / nuntă

Dacă sunteți invitați într-o locuință nouă, ideal ar fi să mergeți și cu o atenție mică. Eu m-am gândit la clasicele cuiere, ceasuri de perete, suporturi de chei sau chestii de bucătărie. Am găsit acest cuier vintage cu ceas integrat care mi se pare chiar simpatic și inedit, și sigur va face impresie.

Nu e foarte ușor să găsești cadoul perfect, dar poți măcar să încerci să îl cauți! Cu puțin efort, sigur vei găsi lucrușoare inedite, care vor face o impresie foarte bună!

One Reply to “Pregătește-te de sărbători și cumpără cadouri din timp!”

  1. anul asta in mare parte am sa ma axez pe produse cosmetice, dar imi plac ideile tale de cadouri. Si eu sunt adepta achizitionarii cadourilor din timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *