Ziua bună, oameni dragi! Sper că sunteți gata de sărbători, v-ați pregătit din timp, ați terminat curățenia și mâncarea. Eu mă simt destul de obosită, dar sper că sărbătorile astea vor fi liniștite și fiecare va primi ce are pe listă. În general îmi place să fac cadouri, dar și atunci când le primesc mă bucur enorm. Cam așa a fost și când Moșul a apărut mai devreme cu una din noile game Careline – Sweet Kiss. Nu sunt străine de cosmeticele Careline. Acesta este unul din brandurile comercializate de Sano, iar surpriza mea a fost una foarte mare când l-am descoperit. Nu mă așteptam la produse atât de faine, cremoase și accesibile!

Între timp, de la un săpun lichid și un ruj, am constatat cu plăcere că gamele lor s-au diversificat. Cele patru noi game – Sweet Kiss (cu mosc și trandafiri), Spring Blossom (cu vanilie și măr), Midnight Glow (cu unt de shea) și Wild Breeze (cu nuferi) – sunt complexe și cuprind tot ce ai nevoie pentru o îngrijire intensivă. Seturile cadou sunt special concepute pentru a fi oferite și conțin o cremă de duș, o cremă de mâini și o loțiune de corp. Cel puțin, varianta mea cu mosc și trandafiri arată exact așa.

Produsele Careline sunt cremoase, cu un parfum minunat, și extrem de accesibile ca preț. Loțiunea de corp vine în ambalaj generos cu pompiță, pentru o dozare precisă. Intră destul de repede în piele și o lasă plăcut parfumată. Cu crema de duș, nici nu mai zic! E atât de catifelată și face o spumă atât de bogată încât îți vine să nu mai ieși de la baie! Nici crema de mâini nu se lasă mai prejos, hidratează foarte repede mâinile.

Deși nu sunt o fană a mirosului de trandafiri, de data asta, combinația cu mosc m-a cucerit! Unde mai pui că surpriza majoră a fost în momentul în care î baia de la muncă am descoperit săpunurile lichide Careline în diferite arome. Astfel am avut ocazia să le încerc pe toate și să mă hotărăsc și asupra favoritului – cel cu unt de shea! E demențial!

Cine nu a încercat cosmeticele Careline, să o facă! Sunt produse minunate, cu parfum intens, iar seturile gata ambalate sunt numai bune de oferit cadou în perioada asta! Voi ce ați ales să puneți sub brad?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *