Nu gândi că ai timp suficient pentru a pune la punct o strategie cu privire la felul în care îți vei orna locuința Crăciunul acesta. Timpul trece mai repede ca niciodată, iar atunci când te trezești în fața faptului împlinit, nu mai ai cum să dai înapoi. De aceea astăzi îți voi vorbi despre Decodepot și despre decorațiunile pentru sărbătorile de iarnă pe care le găsești în cadrul magazinului online.

Bine, nu te vei apuca să decorezi casa în septembrie, însă e bine să știi cum trebuie să gestionezi totul pe la începutul lunii decembrie. După cum am spus, timpul e scurt, trece repede și e mai bine să fii pregătit/ă din timp pentru sărbătorile de iarnă.

Roșu, peste tot roșu și alb – emblemele Crăciunului

Deja știi că nu este Crăciun în care ornamentele și decorațiunile să nu fie roșii. Pe decodepot.ro găsești o mulțime de decorațiuni în această culoare. Nu uita să creezi acea armonie perfectă dintre rosu și alb în locuința ta. Poți armoniza tonurile cu verde, precum cel de cetină.

Un accesoriu nelipsit din locuința românilor în perioada Crăciunului, un element considerat deja reper, este coroana ornată. Fie că optezi pentru una naturală sau una artificială, precum regăsești pe decodepot.ro, efectul va fi același.

O altă recomandare de a mea, de altfel la mare căutare anul acesta, sunt florile artificiale mari, tridimensionale. Găsești în cadrul aceluiași magazin online Crăciunițe din catifea cu clips de dimensiuni diferite pe care să le așezi în locuință după bunul tău plac.

Și cum ar trece Crăciunul fără clasicele figurine Spărgătorul de nuci? Există pe decodepot.ro astfel de ornamente cu verde, rosu și puțin alb – culorile de care îți vorbeam mai sus. Bineînțeles, în funcție de preferințele tale, poți alege o figurină Spărgătorul de nuci argintie sau în combinația alb-auriu.

Globurile de zăpadă – pentru că tot ce înseamnă clasic ne caracterizează Crăciunul!

Din nou, cum ar trece Crăciunul fără clasicele globuri de zăpadă? Din generație în generație, acestea au fost un reper la capitolul ornamente de Crăciun pe care trebuie să le ai mereu. Așadar, sunt o încântare atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Se potrivesc extrem de bine în decorul de Crăciun și te fac să te simți înconjurat de tot ce înseamnă bucurie în cadrul acestei sărbători.

De asemenea, globurile de zăpadă sunt și o idee bună de cadou pentru cei dragi pentru că readuc aminte de copilărie și de frumusețile sale aferente. Găsești o varietate de globuri de zăpadă în categoria de decorațiuni pentru casă și grădină de la Decodepot.

Purtăm albastru clasic și de Crăciun!

După cum prea bine știi, albastrul clasic este culoarea anului 2020, deci profită de el la maxim. Cei de la Decodepot ți-au pregatit în cadrul magazinului oficial globuri de sticlă în albastru clasic, dar și alte ornamente interesante pentru sezonul sărbătorilor.

Te invit să accesezi magazinul oficial pentru a intra în contact cu întreaga colecție de decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă ce îți este pusă deja la dispoziție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *