Neața bună, oameni dragi! Pentru că e sâmbătă, am zis să mai exresez stilul de pictat unghiile și să revin în atenția voastră cu o manichiură cute – Cherry Blossom. Adică floricele de cireș, văzute mai ales prin grădinile japoneze, unde sunt livezi întregi și arată pur și simplu de vis! Mi-a plăcut ideea și e prima dată când fac așa ceva, deci nu m-am aventurat foarte tare, ca să n-o dau în bară.

Am început cu o bază bleu de la I love Hean, peste care trebuia să fac floricelele de un roz deschis. Am reușit să fac și câteva ramuri de copac, deși am nevoie urgentă de o ojă maro. Apoi cu instrumentul pentru bulinuțe am început ușor să conturez floricelele. A urmat miezul, să zic așa, cu un roz mai închis, și zic eu că a ieșit cât de cât ok. Am sigilat cu top coat și sper să reziste cât mai mult timp. Hai să vă arăt ce-am făcut – sper să vă placă cel puțin la fel de mult pe cât îmi place mie.

Nu pot să mă laud cu ceva extra mega deosebit, dar îmi place mult ce a ieșit! Și acum chiar mă gândesc să exersez și alte tehnici. Hai să vedem ce au făcut și fetele, sunt sigură că ele au adăugat și peisaje de vis și au avut idei grozave!

Fete cu manichiuri Cherry Blossom:
 1. Andra Kat- http://andrakat.com/
 2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/
 4. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro
 5. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro/
 6. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 7. Emilia – http://manichiurisimple.blogspot.ro/
 8. Gabi – http://paginidezisinoapte.ro/
 9. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 10. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 11. Alina – http://www.venuschic.com/
 12. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es

Sper că v-a plăcut și vouă abordarea mea de azi. Eu mă pregătesc de job, așa că urmează două zile extrem de complicate și obositoare. Dar și când s-o termina… am planuri frumoase pentru weekendul viitor, pe acela îl aștept! Zile faine și liniștite să aveți!

48 Replies to “Saturday’s Theme – 11. Cherry Blossom

 1. Foarte draguta manichiura ta! Este in ton cu primavara. Si eu ma gandeam sa-mi creez un model asemanator pe unghiute, sper sa am timp zilele astea. O zi frumoasa! 🙂

 2. Cred ca te-ai chinuit ceva sau nu stiu, mie mi se pare complicat. 🙂 Sunt sigur insa ca e nevoie de o mana sigura.

  Poti sa-mi spui te rog ce fel de instrumente ai folosit, de ce ar fi nevoie pentru un model de genul? As vrea sa-l fac cadou cuiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *