Ziua bună, oameni dragi! Cică să ai și tu o zi liberă… și spală, calcă, fă curat, mâncare și toate cele. That is so not fair! Dar mă bucur că nu m-au prins Floriile cu casa vraiște, totuși. Da, în caz că nu vați dat seama, mâine sunt Floriile, iar săptămâna viitoare e chiar Paștele. Unde naiba a zburat timpul ăsta… că parcă s-a evaporat cam repede. A doua săptămână din luna aprilie vine cu o manichiură tare veselă – fluturași!!! Mulți, mulți fluturași! Și profit de tema asta ca să vă arăt și un lac de unghii de la Cupio, pe care l-am primit acum vreo 2 săptămâni.

Manichiura a fost destul de ușor de realizat, peste baza de la Cupio am ștampilat rapid câțiva fluturași și am aplicat top coat. Dar pentru că e vorba despre unghiuțe, profit să vă spun mai multe despre lacul de unghii Cupio In the City – Las Vegas și Top Coat-ul Glossy In the City.

Nuanța aurie a lacului e pur și simplu foarte, foarte mișto și presimt că la vară va fi destul de căutată, pentru că dă bine pe o piele bronzată. Să mai zic că deja îmi creez modele de iarnă? Cu roșu și verde… e perfectă pentru Crăciun! Deci deja i-am gîsit mai multe întrebuințări. Cupio In the City e o gamă profesională de lacuri pentru unghii, iar sticluțele au 15 ml, deci sigur îmi vor ajunge pentru foarte mult timp. Se aplică extrem de ușor, au pensula mai lată, iar după 2 straturi sunt perfect opace. Culorile sunt wow, trebuie să vă gândiți serios pe care vi le doriți, deși nu cred că rezistați tentației de a lua minim 2.

Top Coat-ul e și mai și, l-am aplicat ca ultim strat și manichiura a rezistat lejer 4-5 zile, fără să sară nici măcar la vârfuri. Plus că se usucă mai repede decât alte produse. Ăsta e un big like, pentru că eu nu am răbdare să stau prea mult cu mâinile liniștite. Oferă un luciu plăcut unghiilor și nu-l pierde pe parcurs absolut deloc. Dar dacă tot v-am spus atâtea despre produse, zic să vedem și manichiura, nu?

Sper că vă place abordarea mea, dar și lacul Cupio In the City. Sunt încântată de descoperirea făcută! Vă invit sa treceți și pe la fetele din grup, să vedeți ce fluturași frumoși găsiți și la ele:

 1. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
 2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/
 4. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 5. Andra Kat – http://andrakat.com
 6. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 7. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 8. Gabi – http://paginidezisinoapte.ro/
 9. Eva Luna – http://whatever-eva-wants.blogspot.ro/
 10. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 11. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk
 12. Emilia – www.manichiurisimple.blogspot.ro
Ce spuneți, suntem în ton cu primăvara? Ce părere aveți de lacul Cupio? E pe gustul vostru? Aveți vreun produs din gama lor?

40 Replies to “Saturday’s Theme – 14. Butterflies (+Cupio review)

 1. AM renunțat la manichiura deși o făceam cu oja semi o data pe luna, acasă. Acum le fac după Paște 😃😃
  Curățenia mă așteaptă și pe mine, dar e primul an când eu pe ea nu😃

  1. daaa, sunt mega bagata in situatie 🙁 am fost si la munca joi si vineri si la 10 si ceva, cand ajungeam, nu-mi mai ardea de nimic :((

 2. Recunosc ca in ultima perioada am fost mai „naturelle” si am aplicat iun strat transparent de lac, insa in perioada urmatoare cred ca voi opta pentru oja semipermanenta, e mai ok pt mine de cat sa mi-o refac la 3 zile saa sa stau cu unghiile tocite in varf ca ling toata ziua la hartii 🙂

  1. depinde mult de persoana, eu n-as putea sa stau mai mult de 4-5 zile cu aceeasi culoare si acelasi model pe unghii 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *