Paște fericit tuturor!!! Iar am apucat să postez cu întârziere, dar sper să nu vă supărați pe mine! Nu de alta, dar unghiuțele le-am avut gata de vineri, noroc că le-am pozat, că am reușit să le stric destul de repede, iar ieri am fost la job, deci nema timp de altceva. Și cum azi e zi de umblat și de vizitat, am profitat de momentele dinainte, că sigur nu mai prind altele. Happy Easter, deci!

Nu am făcut ceva complicat pentru Paște, ci mai degrabă foarte colorat. Eu cam așa văd aceată sărbătoare. Multe culori, pastel, dacă se poate, multe ouă, iepurași, puișori și chestii de genul. Parcă zic eu că anul trecut am încercat ceva cu puișori, acum am ales să-mi pictez unghiile ca niște ouă. Adică cu multe puncte, linii și chestii de genul. Am folosit doar culori deschise pe bază albă, iar unele unghii le-am colorat pur și simplu în nuanțe diverse. Și cum știți bine că mă caracterizează nerăbdarea, am rezistat eu creo 15 minute cuminte, după care am început să mă învârt de colo încoace și am reușit să le stric. După cum am zis, noroc că făcusem poze. Aiurea, cu blitz, dar e bine și așa decât deloc.

Destul de simpluț, dar eu zic că se potrivește și cu vremea de afară încă (până nu o începe o ploaie serioasă!) Hai să vedem cum s-au pregătit și fetele din grup!

Fete cu manichiuri Easter:
Sărbători luminate să aveți alături de cei dragi, alături de sănătate, liniște și multă voie bună! Și să sperăm că ține și vremea cu noi, deși la meteo nu se anunță prea ok. Poate se înșeală și de data asta! Paște fericit!

4 Replies to “Saturday’s Theme-15. Easter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *