Ziua bună, oameni dragi! Azi am început cu dreptul, cu soare puternic și chef de viață. După repriza de iarnă pe care am avut-o săptămâna asta, chiar mă gândeam la Crăciun mai degrabă decât la vară. Mai că scoteam globurile :)) Nu că m-ar fi deranjat, știți că mie-mi place iarna foarte mult. Dar revenim la vremea bună, aș vrea ca azi să fac tot ce mi-am propus, dar asta rămâne de văzut. Oricum, nu puteam lipsi de la tema de azi, și anume Nail charms sau Studs. Îmi plac pietricelele, deși nu le port prea des pe unghii. Cel puțin, nu așa des pe cât ar trebui. Dau foarte fain, schimbă total aspectul!

Și când mă gândesc că mai avem doar o temă și din luna aprilie, mă cam apucă jalea… Dar să vă vorbesc de manichiura mea, mega simplă, dar zic eu, de efect. Lumea a fost cam surprinsă, nu m-a mai văzut până acum cu pietricele, dar în sensul bun. Sper, adică 😀 Peste o bază neagră am aplicat stud-uri violet (de la Oana mi se trage). Pe deasupra am aplicat top coat-ul de la Cupio, iar pietricele au rezistat destul de multe zile, vreo 4, fără să sară niciuna, ceea ce o consider o adevărată minune. Și da, mulți m-au întrebat dacă sunt unghii cu gel, păreau mult prea perfecte și frumos făcute. Mie mi-a plăcut enorm cum a ieșit, de acum cred că voi apela mai des la pietricele și stud-uri, mai ales că am o grămadă, în culori și forme diverse.

Am noroc, ce-i drept, sunt vreo 2-3 săptămâni de când nu s-a mai retazat nicio unghie prea din carne. Da, mai face câte una figuri, dar se rupe de la o lungime relativ ok. Sper să nu le deochi! Hai să vedem ce au făcut și fetele din grup:

 1. Gabi – https://paginidezisinoapte.ro/
 2. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
 3. Deyutza – http://deyutza87.blogspot.ro/
 4. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
 5. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
 6. Mihaela – http://elasdreams.blogspot.ro/
 7. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
 8. Mădălina – http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
 9. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk
 10. Emi – www.manichiurisimple.blogspot.ro
Voi ați alege o manichiură Studs? Vă plac pietricelele sau aplicațiile de genul?

46 Replies to “Saturday’s Theme – 16. Nail Charms / Studs

 1. Cum exista o little black dress in dulapul oricarei femei, asa cred ca ar trebui sa existe si o oja neagra.

  E versatila, frumoasa, da o nota de eleganta dar poate fi folosita si in manichiuri punk rock. Sa nu mai zic ce frumos se vede atunci cand e folosita la stamping. 😀

 2. Whoa~ da’ ai la pietricele colorate, nu gluma! :)) Pune-le in “functiune”, ca prea stau degeaba 😉
  Cat despre unghiutele mele, prea m-am lenevit. O oja simpla, si atat 🙁 Parca mi-ai facut “pofta” de o oja neagra. N-am mai folosit una din liceu :))))

 3. hai, Gabi, ca arata din ce in ce mai bine unghiile tale. Numai sa nu iti vina idei iar! Apreciez mult postarile tale in materie de unghiute pentru ca vin cu poveste, nu doar cu o poza aruncata intre 3 propozitii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *