Neața bună, oameni frumoși! E sâmbătă 13 și acum 4 luni fix am început și eu jobul la locul meu actual de muncă. Tot în acest weekend sărbătorim și magazinul, deci zic că s-au cam potrivit datele. Plus că în grupul de manichiuri am o temă care mie-mi place la nebunie și pe care aș aborda-o necondiționat – Dots, adică puncte și puncticele de toate dimensiunile și culorile! Nu mă satur de ele, chit că vorbim despre manichiuri simple sau ceva mai complicate. Când vreau ceva ușor de făcut, clar aleg punctele.

Poți face puncte pe fond de orice culoare vrei, floricele, stropi de ploaie… Nu ai nevoie decât de culorile preferate și de un instrument special pentru ele. Eu am unul cu un capăt mai gros și unul mai subțire, pentru diferite dimensiuni. Ideea e să nu iei oja direct din sticluță, ci să picuri pe o suprafață, pentru că altfel nu ies cum trebuie. Eu am pățit asta pe la începuturile mele și mă minunam că de ce n-am și eu puncte frumoase. De asta!!!

Azi am ales o bază nude de la Gabrini, e una din ojele mele preferate, și un mov închis de la Catrice. Ce am făcut cu ele? Păi pe baza mea deschisă la culoare am dat cu mov la vârful unghiei, apoi am prelins oja ușor și am terminat-o în puncte. Nu pricepeți? Da, știu, am un stil tare ciudat de a explica. Dar vă arăt poze, că sigur vă dați seama ce și cum 😀

Ce spuneți, cum a ieșit? Mie îmi place tare mult, am vrut inițial să fie negru în loc de mov, dar mi-au picat ochii pe nuanța asta și n-am putut să-i rezist! Hai să vedem ce au făcut și fetele și cum au abordat tema de azi.

Manichiuri cu puncte (Dots):

Vouă vă plac punctele??? Să aveți un weekend fain, plin de soare și voie bună!

 

26 Replies to “Saturday’s Theme – 19. Dots

  1. WOW~ ai schimbat tema. Initial, am zis sa am picat in alta parte, si m-am sperit ca mi-a luat-o razna monitorul. Totul transformat in efect sepia? What kind of witchcraft is dis? :)))
    All in all, after the shook~ imi plac si bulinoasele tale. Simple, si de efect <3

    1. :))) deci tema mea face senzatie! mie mi-a placut efectul, initial sepia, apoi colorat. mi s-a parut cat de cat fain. altceva 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *