Ziua bună. oameni dragi! Am cam lipsit în ultima perioadă, ultimele zile au fost destul de agitate și am mai mere dor de ducă. Nu aș mai sta în casă nicio secundă și chiar aș aprecia să stau afară cât mai mult timp. Tocmai de aici și lipsa de chef de scris. Dar sper să-mi treacă și să fiu la fel de activă ca până acum. Pe mine vara mă moleșește, eu nu mă omor după căldură și soare, deși mi-aș dori să mă bronzez ca niciodată. A venit și iunie, deci acum putem spune că e vară în toată regula. S-a mai domolit și vremea, temperaturile ajung lejer la 27-28 de grade, așa că mai lipsește să mergem la plajă. Asta e și tema de azi, prima zi de vară – First day of summer.

Pentru mine, vara în materie de manichiuri însemnă mai ales culori neon. Nu le port pe haine, dar în ceea ce privește unghiile, dau la o parte flori, mare și toate cele pentru ceva puternic. Nuanțele neon îmi sunt cele mai dragi, merg bine și singure, și în combinație cu alb, și se asortează la orice. Plus că ieși un pic în evidență. Am deja roz și portocaliu, trebuie să mai completez cu verde, galben și albastru, dar nu e timpul pierdut.

Azi nu am făcut vreo manichiură complicată, pentru că unghiile mele sunt scurte. Extrem de scurte, de fapt, pentru că una din ele mi s-a rupt din carne, de vreo săptămână mă tot chinuie și mă doare, sper să crească mai repede, măcar să scap. Am folosit oja turcoaz de la Cupioin the City, și anume nuanța Bora Bora, dar și un pastel de la Essence, un bleu foarte deschis, care pare mai mult alb. Pe ele am aplicat multe ținte neon, fără vreo ordine anume. Am încheiat cu lac și sper să țină mai mult timp, mie-mi dau o stare bună când le privesc și le văd așa colorate.

unghie rănită la orizont 🙁

Hai să trecem și pe la fetele din grup, sunt sigură că ele au manichiuri impecabile și pentru această temă!

First day of summer:

Zi frumoasă să aveți și răcoroasă!

8 Replies to “Saturday’s Theme – 22. First Day of Summer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *