Pentru că e sâmbătă, e o nouă manchiură. Știți că pe blog la Oana e rubrica Purple Friday? Ei bine, azi s-a nimerit să avem cam aceeași temă 😀 Și cred că tare rău îi pare :)) Eu știu șigur că mie-mi place movul și chiar am câteva oje în nuanțe de genul. Ba mai închise, ba mai deschise, mai lucioase sau mai cuminți. Cert e că movul e o culoare ce face parte din viața mea de zi cu zi. Ba în păr, ba pe unghii, ba în machiaj.

Știți de săptămâna trecută povestea cu unghiuțele mele scurte și deformate, așa că nu are rost să vă spun că e complicat de lucrat. Plus că, recunosc, nici cheful nu mai e ce-a fost! Cred că săptămâna viitoare voi fi mult mai în formă decât acum. După zile libere… altfel n-are cum! Am reușit să mă încadrez în tema asta într-un mod diferit față de ce voiam eu. Mie mi-ar fi plăcut ceva ștampilat, ceva desenat, am încercat, dar toate modelele îmi cam ieșeau de pe unghie 🙁 Așa că m-am cam lăsat la mâna mea.

Am ales o bază roz deschis de la Seventeen (dacă nu mă înșel, rose quartz, nuanța anului trecut), peste care am aplicat floricele mov. Și așa am rezolvat problema. Simplu, elegant, ușor… ce poți să-ți dorești mai mult? Mie mi-a plăcut cum a ieșit, nu e excepțional, dar nici prea monoton.

Voi ce model ați fi ales pentru această temă? Gândiți-vă și până să-mi răspundeți, hai să vedem ce au făcut și fetele azi!

Purple… saturday!
  1. Oana – http://unghiutele.blogspot.ro
  2. Cristina-http://nailsartconcristina.blogspot.com.es/
  3. Claudia – http://www.claudiaschoice.ro/
  4. Madalina – http://frumusetelapretmic.blogspot.ro/
  5. Gabi – http://paginidezisinoapte.ro/
  6. Deyutza http://deyutza.ro/
  7. Sophie – http://sophiesnailartdreamland.blogspot.ro
  8. Emi www.manichiurisimple.blogspot.ro
  9. Raluca Denise – https://www.instagram.com/babyraluk
  10. Andra Kat- http://andrakat.com/

Aștept și părerile și ideile voastre! Vă urez un weekend cât mai fain și cald, fără prea multe precipitații!

16 Replies to “Saturday’s Theme – 23. Purple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *