Ziua bună tuturor! Azi avem o nouă temă în cadrul grupului de nail art și dacă inițial mi se părea a fi cea mai ciudată temă, am prins ceva inspirație și am făcut ceva onorabil. Cine n-au auzit până acum de unicorn? Văd că a început să fie un trend în ultima vreme. Eu îl percep ca pe ceva foarte, foarte colorat, și mai ales în culori pastel. Nimic puternic, poate doar holografic, cu multe, multe reflexii. Deci tema de azi – Unicorn! Hai să vă arăt ce a ieșit!

Am căutat inspirația în mai multe locuri și am constatat că ciuciu plăcuță cu model, așa că era de improvizat. Am început cu o bază albă de la Golden Rose, apoi am luat fiecare unghiuță în parte și am făcut pete colorate – roz și albastru deschis de la Hean, verde mentă de la Golden Rose și mov de la Guylond. Printre ele, am mai adăugat câteva pete cu glitterul Cupio in the City – New York. Unghia de la degetul inelar am lăsat-o liberă, am mai aplicat un stat de lac incolor și am încercat să aplic iar glitterul holo de la Born Pretty Store. Rog, fetele, dați-mi un sfat! Pe site arăta un efect de oglindă… la mine clar nu e așa. Ce să fac? Sfaturi la aplicare? Oricum, mie-mi place cum arată, are reflexii tare faine!

Am sigilat totul cu top coat de la Cupio și m-am bucurat de rezultat. Îmi place că e colorată. Mi se pare o manichiură veselă, simplu de făcut, dar de efect. Iat-o!

Am umplut un pic casa de sclipici, recunosc! Dar spuneți vi dacă nu e fain! Hai să vedem cum au abordat și fetele această temă!

Unicorn nails:
Ce părere aveți de tema de azi? Vouă vă plac unicornii? Am văzut câteva idei tare faine și de prăjituri, să văd dacă mă mobilizez 😀 Zi frumoasă să aveți și liniștită!

32 Replies to “Saturday’s Theme – 24. Unicorn

 1. Jucăușă combinația și mereu vă admir aceste teme pentru manichiură. Eu niciodată nu mă gândesc la o temă când îmi fac manichiura. Aleg ceva universal, clasicul french eventual cu o floricică pe inelar și evident cu diverse culori, nu doar alb.

 2. Ingenios. Am vrut si eu sa particip si cum nu mi-a venit nici o idee am zis ca ma uit intai la voi sa vad ce teme abordati apoi data viitoare va „plagiez”. 😛

 3. Dac-as fi vazut la viata mea vreun unicorn, puteam sa-ti raspund la intrebare, dar nu a venit nici unul la mine, nici macar cand eram tanara tare de tot 😉

  Insa unghiile tale imi plac, chit ca nu vad nici un unicorn pe acolo 😀

  1. :)))) ce tare! mi-a placut raspunsul tau! la pictat unicorni nu ma pricep, dar am zis sa fiu colorata, in ton 😀

 4. glitter-ul de la cupio arata super, trebuie sa imi iau ceva oje si glitter si eu sa imi fac ceva mai de vara

 5. Sclipiciul is always good! Always go for the glitter ^_^
  Cat despre vestitii unicornii, don’t like them, don’t love them either. Doar ca ii vad peste tot acum. Cand a inceput nebunia asta? :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *