Ziua bună, oameni dragi! Azi avem o nouă temă la unghiuțe și, pentru că săptămâna trecută am cam dat-o-n bară și n-am reușit decât să încurc pe toată lumea, azi am zis să nu mai fie la fel, ci să mă pregătesc cum trebuie. Bineînțeles, prima dată m-a dus mintea la pigmenții holografici pe care-i am de la Born Pretty Store, dar apoi mi-am adus aminte de altă ojă ce avea să mă ajute la îndeplinirea menirii Holo de azi 😀 Deci da, ați ghicit, azi este despre Holo, holografic, multi-nuanțe și toate cele 😀

Anul trecut știu că am avut tema asta și m-am chinuit teribil, nici nu aveam, nici nu găseam o ojă în ton. După multe, multe căutări am găsit ceva de la Max Factor. Anul ăsta, în schimb, parcă am prevăzut ceva, așa că m-am pregătit din timp. Am 2 pigmenți superbi de la Born Pretty Store (încă nu m-am prins eu în totalitate cum trebuie folosiți, dar nu asta contează :))), dar și o ojă foarte faină de la She, din Dm.

Colecția lor Perfect Metallics este foarte mișto și are chiar vreo 3-4 variante de oje holografice. Eu am ales-o pe cea mai închisă și cea care mi s-a părut că reflectă cel mai bine nuanțele, și anume cea cu verde și mov. Adevărul e că la toate se vedeau diferențele destul de bine, dar asta mi s-a părut a fi mai spectaculoasă.

Sper că observați reflexiile minunate pe care le are! Eu m-am îndrăgostit de ea, chiar mi se pare foarte faină! Hai să vedem ce variante de manichiuri/pigmenți/oje ne propun și fetele din grup:

Manichiuri Holo:

 

Cam aceasta a fost manichiura de azi, sper că v-a plăcut! Eu mă bucur că am fost în temă și sper să meargă tot așa bine și săptămâna viitoare. Zi frumoasă să aveți și weekend fain!!!

UPDATE: Andra m-a tras de mânecă și m-a atenționat că oja nu e holo, și are dreptate :(( Mă-ntreb ce e cu mine în ultima perioadă, că simt că-mi voi pierde și capul. Oja de la S-he e de fapt duo-chrome. Norocul meu a fost că am avut 2 pigmenți (de data asta, holo) în casă, așa că am refăcut destul de repede manichiura.

Oja de la S-he oricum e superbă și o las să vă desfătați privirea cu ea 😀 Zi faină să aveți!

45 Replies to “Saturday’s Theme – 27. Holo

    1. e am dat-o-n bara cu nuanta asta, noroc cu andra ca m-a tras de maneca. dar am avut pigmenti care m-au salvat 😀

    1. am vazut si la ei. dar nu stiu ce sa zic… rezistenta nu mi se mai pare ok la ojele lor, nu stiu de ce am nimerit eu doar asa…

  1. Ambele variante sunt super dragute , imi place oja de la She, un sfat mi-as permite sa iti dau si te rog sa nu te superi dar incearca sa folosesti si un ulei sau o crema de cuticule sa ti le hranesti putin, in rest numai de bine 🙂

  2. Drăguțe unghii. Nici eu nu am ojă holo, doar sclipici. Am încercat să îl aplic pe unghii. Arăta bine, dar se vede că unghia are multe straturi.
    În schimb, am o ojă duo-chrome de la Catrice şi o ador. ♥

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *