Pagini de zi si noapte Un blog ”cu de toate”

Pentru colaborări și alte informații

lenjerii de pat

2017 Reading Challenge

Gabytzarock has read 1 book toward her goal of 110 books.
hide

Comentarii recente

Arhive

Saturday’s Theme – 29. Ice Cream

Ziua bună, oameni dragi! Se anunță zile caniculare, așa că ce ar merge mai bine și mai bine dacă nu o înghețată? Sau mai multe, zic. Aș putea trăi doar cu așa ceva zilnic și nu m-aș satura de ea. Și dacă tot o iubim așa mult, zic să o punem și pe unghiuțe, ce ziceți? Tema de azi punem înghețata la loc de cinste și se referă fix la ea. Ice cream, gellato, glacee, oricum i-ai zice, tot bună e. Și mie-mi place mult cea colorată, cu tot felul de arome. Tocmai de asta am și ales să fac un model destul de colorat, deși un pic prea încărcat, după cum mi-am dat seama ulterior.

Am făcut manichiura și destul de în grabă pentru că, după cum v-am zis, am intrat la program zilnic pentru o perioadă, fiind concedii și alte probleme de personal. Dar asta nu înseamnă că nu voi mai fi prezentă, ci că mă voi mișca un pic mai greu doar. Așa că dimineața chiar asta făceam, tema de azi, și poate de-asta nici nu mi-a dat altceva prin cap. Ulterior, bineînțeles că nam mai avut răbdare și am zgâriat-o, deci am șters-o și nu m-am prea bucurat de ea.

Am ales să folosesc o bază albă, să desenez câteva cornete și cupele de înghețată pe câteva unghii, iar pe celelalte să pun buline colorate. Recunosc, sunt mai mândră de ce am făcut anul trecut… dar nici asta nu arată chiar groaznic, nu? Încă încerc să mă încurajez 😀 Hai să vă arăt ce a ieșit:!

Nu așa grozav, știu. Și unghiile astea scurte nu prea ajută niciun model… Sper să crească mai repede și să am timp cum trebuie și pentru ele. Hai să vedem ce manichiuri au făcut și fetele!

Ice Cream nails:

 

Cam asta a fost manichiura mea de azi, toate ideile mi s-au risipit 😀 Sper să aveți un weekend fain, fără prea mari probleme cu căldura. Zile frumoase!

 

Rainbow hair cu Schwarzkopf

4 thoughts on “Saturday’s Theme – 29. Ice Cream”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2017 Pagini de zi si noapte All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.