Ziua bună tuturor! Azi sunt din nou pe baricade și vreau să vă arăt ce manichiură am pregătit. Nu mă așteptam să fiu liberă, Mr. e plecat la munte cu colegii, deci am avut tot timpul din lume și îl am în continuare pentru relaxare. Vremea e mai ok ca zilele trecute, nici nu mai plouă, nici nu mai e o căldură sufocantă, dar parcă tot n-aș lăsa patul singur. Nu de alta, dar cine știe când mai am ocazia să petrec așa mult timp cu el 😀 Azi avem tema Place you’d love to visit, deci locul în care aș vrea să ajung. Sincer, am o întreagă listă, nu mi-ar ajunge viața asta ca să bifez tot. Din păcate, trebuie să le luăm pe rând și să ne fixăm prioritățile.

Ultima temă din iulie ne îndeamnă la visare. Sau nu neapărat, pentru că nu se știe niciodată. Eu am ales azi Londra, un oraș care mi se pare destul de fain, și unde apreciez mai ales viața de noapte. E drept că englezii nu-s cei mai carismatice persoane, dar totuși, la distracție am înțeles că-s foarte ok. În plus, Anglia mi se pare o țară istorică, unde chiar ai ce vedea și ce admira. Cu toate problemele din ultima vreme, pe plan politic mă refer, rămâne o țară interesantă și de văzut.

Azi am ales să îmi colorez unghiile în culorile steagului lor – alb, roșu și albastru (bine, am trișat un pic și am și un nude, pentru a exemplifica un model), iar pe ele să ștampilez diverse modele – un soldat serios din garda regală, care nu se mișcă și nu schițează niciun gest (sunt fascinanți oamenii ăia, nu știu cum reușesc), o inimă cu steagul lor și o coroană. Mie îmi place ce a ieșit, cred că azi m-am prezentat destul de ok. Nu sunt genul care să fie fascinată de mare sau de munte, mai repede aleg orașele și locurile încărcate de istorie.  Hai să vedeți ce a ieșit!

Cum vi se pare? Hai să trecem și pe la fetele din grup, să vedem ele ce vor să viziteze!

Place you’d love to visit

 

Voi ce locuri ați vrea să vizitați? Pe unde vă poartă gândul? Weekend frumos să aveți în continuare!

 

26 Replies to “Saturday’s Theme – 30. Place you’d love to visit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *