Ziua bună tuturor! Astăzi vreau să vă povestesc despre produsele Alfaparf Milano, gama Semi di Lino, primele mele produse pe care le încerc de la acest brand. De peste 35 de ani, acest brand italian furnizează produse profesionale, de la șampoane și balsamuri până la tratament, vopseluri de păr sau chiar decoloranți. Iar pasiunea pentru păr se vede în fiecare produs, conceput special pentru anumite probleme. Eu am făcut cunoștință cu acest brand prin gama Semi di Lino pentru păr blond, care presupune eliminarea tonurilor nedorite galbene din părul vopsit. Această gamă nu este doar pentru părul blond, ci se adresează și celui brunet sau castaniu.

Luna trecută am experimentat prea multe pe părul meu, astfel a rămas un pic aspru, deși am obținut cât de cât acea nuanță de blond dorită. După 2 (sau 3?) decolorări, am reușit să scot în mare parte roșul din păr. E adevărat, la vârfuri nu am mai reușit să fac nimic, deși mi-am dorit și am încercat. Pigmentul acesta iese cel mai rău și lasă în urmă un portocaliu oribil, care nu se estompează cu nimic. Vârfurile mele încă au această tentă, însă la următoarea tunsoare sper să își revină. Tocmai de aceasta am presupus că Semi di Lino mă va ajuta să mai estompez din nuanțele galbene nedorite sau portocalii.

Cum funcționează?

Pe baza pigmenților complementari. Astfel că violetul ar trebui să dea acel blond rece fabulos, pe care cred că toată lumea îl caută. Am mai folosit șampoane violet, însă acesta are o textură mai blândă și acoperă uniform, fără să păteze părul. Nu vopsește părul, însă în zonele unde blondul este cel dorit, rece, îl accentuează.

Balsamul, în schimb, este o premieră. Nu am mai folosit un balsam violet, iar după atâtea decolorări, chiar aveam nevoie de un agent hidratant. Îmi place ușurința cu care se aplică și faptul că nu încarcă părul absolut deloc. De obicei, cam acesta este motivul pentru care evit balsamurile și măștile. Având părul deja foarte gras, îmi e teamă să nu îl îngrașe și mai mult. Dar acest produs chiar face treabă minunată, fără a lăsa părul mai încărcat decât ar fi nevoie. Părul se piaptănă ușor, e parfumat subtil, fără a arăta urât.În plus, produsele nu conțin sulfați și sunt vegane. Deci da, le recomand din plin!

Pot afirma că moda aceasta a părului blond nu va trece prea ușor. În plus, mă gândesc aici și la celebrele șuvițe sau la părul vopsit ombre, unde blondul trebuie accentuat. Nimănui nu îi plac tonurile de portocaliu sau cele galbene. E valabil și pentru brunete, tocmai de aceea, gama li se adresează și lor, cu produse diferite, bineînțeles. Voi ați folosit produse Alfaparf? Am rămas plăcut impresionată de ele, cred că voi da o șansă și altor game!

 

10 Replies to “Cum scăpăm de tonurile galbene din păr?

  1. Eu aș avea nevoie de produsele pentru par brunet, sunt curioasa cum sunt, nu am folosit pana acum de la acest brand.

  2. Si eu am descoperit recent genul asta de produse si am observat ca multe fac minuni. Abia am primit si eu aceste produse si in scurt timp le bag la treaba

  3. Nu știam de acest produs. Eu foloseam ceva de la L Oreal, dar s-a terminat. Imi lăsa parul mai rau ca o matura. Trebuie să schimb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *