Neața bună, oameni dragi! Acum vreo săptămână-2 am primit un cadou foarte frumos de la BuzzStore pentru că am participat la campania Color Expert și am fost foarte activă. A sunat curierul, am primit un pachet foarte drăguț ambalat și parcă am intrat în spiritul sărbătorilor. Parcă mi-a fost milă să-l desfac și l-aș fi ținut așa dacă nu aș fi schimbat șamponul pe care-l aveam, pentru că mi-a făcut ceva mătreață, și-am zis să încerc setul Schauma Nature Moments.

Setul conține șampon și balsam Schauma Nature Moments, gamă lansată prin vară de cei de la Schauma, eu primind varianta cu ulei de măsline mediteranean și aloe vera. Se recomandă pentru păr deteriorat și vârfuri despicate, iar recipientele au 250, respectiv 200 ml.

Sunt testate dermatologic și au esențe de origine 100% naturală. Nu conțin siliconi, parabeni sau coloranți artificiali. Eu am început să le folosesc de când le-am primit și am observat că mătreața a dispărut, deci se pare că îi priesc părului meu. Și prețul este unul prietenos, deci pot fi o idee de cadou foarte bună, că tot e perioada. Această varianta promite să reducă și ondularea părului, deci dacă doriți acest lucru fără ajutorul plăcii, puteți încerca. Mai există și alte variante, cu alte ingrediente, fiecare având rolul său.

Șamponul este destul de grosuț, incolor, balsamul e alb și la fel de consistent. Ambele au un miros interesant, ușor dulceag. Șamponul face multă spumă și curăță foarte bine părul. Eu șamponez de 2 ori, e regulă generală. Balsamul îl aplic în cantitate mai mică decât la alte produse, deci e posibil să mă ajungă la fel ca șamponul. Nu descurcă el în totalitate, dar se vede diferența.

Nu pot spune că părul meu s-a reparat instantaneu, dar e cât de cât ok. Măcar am scăpat de mătreața aia care mă seca. Cât despre vârfurile despicate, sunt realistă. Eu cred că nu e posibil să scapi de ele decât prin foarfecă. Să previi, da. Poate. Dar să repari… Așa că atâta timp cât nu mă tund, nu mă pronunț asupra acestui aspect. Eu am părul destul de deteriorat, întrucât l-am vopsit des, l-am și decolorat… n-am avut nicio treabă. Nu arată, poate și pentru faptul că am o rutină strictă de îngrijire, dar nici foarte ok nu e. Totuși, îl țin sub control.

Îmi plac aceste produse, cred că sunt ok, dar, la fel ca prețul, și calitatea e în aceeași măsură. Nu sunt produse premium, deci nu e cazul să le cereți ce nu pot face. Curăță, descurcă părul, dar nu este o gamă profesională. Voi ați folosit gama Schauma Nature Moments? Cum vi s-a părut?

4 Replies to “Schauma Nature Moments – yay or nay?

  1. asta imi place mie la tine maxim, ca esti mereu cu picioarele pe pamant si nu vii sa spui povesti despre cum ti s-a transformat tie parul peste noapte in podoaba demna de Ileana Cosanzeana dupa baia cu un anumit produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *