Dacă ne uităm la mercurul din termometre, deși e abia aproape început de mai, putem să jurăm că e vară. Am uitat de mult de bluze cu mâneci lungi, geci, ba chiar am scos la înaintare pantalonii scurți sau 3/4. Nu am fost atât de curajoasă încât să ajung și la plajă, dar în ritmul ăsta preconizez că până la sfârșitul lunii deja vom căpăta o nuanță mai închisă. Nu sunt eu fană vară, dar pe de-o parte, chiar nu mă supăr că e vremea asta frumoasă. Parcă simțeam nevoia să scot tricourile de la naftalină! Iar pe Rosegal am găsit atât de multe piese cu care să-mi îmbogățesc garderoba!

Pentru cine adoptă un stil mai sport sau vrea ceva mai comod, fără bătăi de cap, pantalonii scurți sunt cea mai bună alegere. Căutând rosegal shorts, am dat peste acest model absolut de vis, care merge de minune cu pielea bronzată și cu picioare ferme. Îmi place ideea cu șiretul, nu am mai văzut ceva similar până acum, deci chiar cred c-ar atrage atenția. Pantalonii scurți se pretează în special celor care vor ceva practic, fără să-și facă griji că se ridică sau sunt prea scurți și se vede ceva.

Dacă veți fi atente, veți observa că tendința în materie de tricouri este spre dantelă sau cu umerii goi. Și anul trecut era acest trend, însă anul ăsta parcă mai câștigă teren și tricourile pe un umăr. Fie că sunt mai decoltate, mai decupate, cu imprimeuri, culori trăznite sau în orice mod mai special, tricourile sunt clar la mare căutare. Adevărul e că sunt piese de bază, nimeni nu poate contesta asta. Dacă în partea de jos avem de ales între fuste și pantaloni, la tricouri nici nu încape discuție, sunt musai obligatorii! Click here pentru modele pe care la noi nu le-am văzut!

Cât despre fuste, și ele sunt indispensabile vara. La muncă, mai ales, nu poți merge în pantaloni scurți, așa că un model mai office e tot ce ai nevoie. Eu am găsit ceva mai ”deocheat”, cu dantelă pe margine, care lasă piciorul la vedere și cred că s-ar preta foarte bine cu un body mai repede decât cu o cămașă. Shop now, găsești modele diverse, atât mai îndrăznețe, cât și mai conservatoare.

Voi ce piese de bază aveți în colecția de vară? Eu mă declar mulțumită cu tricourile, dar și cu pantaloni scurți, rar sunt adepta fustelor, mai repede aleg rochiile.

8 Replies to “Scoate tricourile de la naftalină, e vară!

  1. eu le-am scos de mult sa sunt foarte calduroasa din fire. Azi am fost si la shopping si mi-am mai luat 2 tricouri si o rochie de vara. Sunt pregatita.

  2. Curând cumpăr mai multe tricouri și pantaloni scurti în colecția modela de vara. Prefer la cumpărături decât online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *