Ziua bună, oameni faini! Scrub loverul din mine țipă de fiecare dată când vede un produs nou cu o aromă îmbietoare. Cam așa s-a întâmplat și în cazul acestuia de la Bielenda, care este vegan și cu aromă de pepene roșu, pe deasupra! Pentru că și prețul a fost foarte bun și am profitat și de oferta de la Notino (cumpărături Bielenda mai mari de 35 lei = mască oferită cadou), am zis că nu strică să îmi mai fac stoc pe acestă categorie, mai ales că nu mai aveam nimic similar. Scrubul are 200 ml și a costat 19 lei, dar merită fiecare bănuț în parte!

Scrubul de la Bielenda este foarte ușor de folosit, având particule măricele, dar care nu zgârie pielea. Exfoliază delicat, dar complet. Nu ai surprize cu particule minuscule, care abia se simt și nici nu își fac treaba. Din punct de vedere al eficienței, are nota 10+ din partea mea. Nu am pielea sensibilă, deci eu nu am probleme cu dimensiunea particulelor. Nu îl folosesc chiar în fiecare zi, dar la 2-3 zile, clar e prin preajma mea. Nu de alta, dar e și sezonul prafului, al transpirației, celulele moarte blochează porii și e păcat să nu folosim tot arsenalul de care dispunem.

Mai ales că are un miros excelent, de pepene roșu, și o textură mai lichidă decât scrubul de la Dermacol de care vă spuneam acum câteva zile. Se aplică extrem de ușor și umple baia cu mirosul său. E tare yummy!

Vegan or not vegan?

Aici sunt un pic depășită de situație, recunosc. Pe ambalaj scrie că produsul este vegan și cruelty-free, adică nu e testat pe animale. Pe site am găsit că produsele lor nu conțin ingrediente de origine animală, adică lapte, ceară, miere, mosc, lanolină, elastină, colagen. Acum, cât de adevărat e.. cred că e bine să întrebați direct la sursă dacă vă interesează acest aspect în mod deosebit.

Mie îmi place mult acest scrub și mai ales mirosul lui. Chiar dacă e mai lichid decât cel de la Dermacol, acest lucru nu mi se pare deranjant, ci chiar e foarte ok și ușor de folosit. În general am fost mulțumită de produsele Bielenda, fie că au fost produse de îngrijire a corpului sau a tenului. Voi ați încercat ceva din gama lor? Cum v-ați împăcat cu acest brand?

15 Replies to “Scrub vegan de la Bielenda – yay or nay?

  1. ma miros sunt sigura ca mi-ar placea. In rest, daca zici ca are consistenta mai lichida, s-ar putea sa nu ne pupam. Prefer produsele care nu mi se scurg prea usor printre degete.

  2. Eu eram cu cele naturale, zat de cafea, malai :)), dar de o vreme am inceput sa le folosesc pe cele din comert pentru ca miros mai fain si sunt mai practice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *