Ziua bună tuturor! Produsul despre care am ales să vă povestesc azi nu este unul din România, ci face parte din captura cu care m-am întors de la moldoveni. Captură prea mică, de altfel, dar recuperez eu dățile următoare, și mă voi întoarce cu mai mult de-un scrub. Scrubul cu vișine este al unei firme rusești, tocmai de aceea n-am specificat nici denumirea, dar dacă aveți ocazia să intrați într-un magazin de-al lor, zic eu că-l veți recunoaște.

Dacă nu-l ochiți după ambalaj, vă zic eu că veți recunoaște mirosul. Eu după asta m-am ghidat când l-am luat, nu mi-a atras atenția prin altceva. Are o mică etichetă în limba română, în rest, toate informațiile sunt în rusă. Așa că dacă vă pricepeți, poate-mi traduceți și mie ce scrie. Dacă nu, ne limităm la cât avem.

Are 400 ml, este un borcan destul de generos, care preconizez că-mi va ajunge ceva timp de acum încolo. Deși să știți că mă chinui să trag de el, că este delicios și vreau să-l am mai mult de o săptămână. Sunt tentată să pun o tonă la duș, deși nu e cazul.

Are o textură de jeleu, culoare roșu-transparent, și are în compoziție particule fine exfoliante. Nu zgârie, nu agresează pielea, ci exfoliază blând. Inițial chiar m-am mirat și am zis că sigur nu face mare lucru, dar m-am înșelat, e chiar ok! Și revin la miros…. se mai și păstrează pe piele! Și e yummy, nici nu știu cu ce să-l asemăn, dar îmi vine să-l mănânc! Nu degeaba specifică și ei pe etichetă – nu se permite utilizarea în scopuri alimentare. Cine știe ce nebuni or mai fi fost care nu s-au abținut să-l guste… Totuși, pe etichetă scrie că merge și pe ten, dar eu nu l-am încercat decât pe corp. pentru ten mai am produse. Nu cred că agresează pielea la cât de fin este.

Nu prea mai știu prețul exact, dar zic eu că a fost maxim 80 lei moldovenești, adică vreo 15-20 de-ai noștri. Și pot spune că merită fiecare bănuț. Acum parcă-mi pare rău că nu mi-m umplut desaga cu de toate! Dar Moldova e aproape, mai dau o tură într-o zi la Cahul și îmi fac damblaua.

Voi ce scrub folosiți în ultima vreme? Aveți ceva recomandări accesibile? Aștept părerile voastre!

30 Replies to “Scrub cu vișine pentru față și corp – yay or nay?

  1. Vai cum arata! Cred ca de asta au simtit nevoia sa specifice faptul ca nu se consuma in scopuri alimentare :)) datorita texturii sale de jeleu. Pot doar sa-mi imaginez mirosul si sigur ar fi unul pe placul meu pentru ca iubesc visinele.

  2. Moldovenii au intradevar cosmetice foarte faine si ieftine. Eu am acum un scrub cu samburi de caise de la IDC INSTITUTE si il ador! Ti-l recomand fiindca e la fel de ieftin si bun.

  3. am avut si eu unul cu visine, mi-a placut tare mult! eu de obicei imi prepar singura scrub cu diverse unturi si cel mai des cu zat de cafea, zahar, miere, imi plac mai mult cele homemade!

    1. si eu ma oftic ca nu gasim mai multe chestii de genul la noi. sper sa mai ajung in zona aia curand, sa-mi mai fac provizii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *