Ziua bună, oameni faini! E sâmbăta Mare, sper că ați terminat toate pregătirile de Paște și sunteți ok. Noi sărbătorim anul acesta cu sora mea, așa că ne bucurăm de familie. Cu ceva timp înainte, pe grupul nostru de Facebook am decis să organizăm Secret Bunny, o upgradare a celebrului deja Secret Santa. Pentru că orice ocazie este bună să dăruiești și să faci surprize, zis și făcut! Eu am trimis cadoul Lilianei de la Cu Lili în bucătărie, și am primit de la Carmen Alexa de la ADN de femeie. Care pot spune că m-a citit perfect, așa că am primit niște lucruri foarte frumoase, pe care vi le arăt în cele ce urmează!

Unicornii – viața mea

Da, știu, am o problemă majoră, am 30 de ani, și totuși încă îmi plac unicornii. Sunt dependentă de ei! Și de ziua mea am avut tort cu unicorni, so… toată lumea mă știe așa. Carmen a ținut cont de ciudățeniile mele și mi-a trimis două căni foarte faine, cred că o să le arunc pe cele pe care le am și le înlocuiesc :))

Cărți și dulciuri

Am mai văzut Minciuni pe canapea și chiar am citit recenzii pentru această carte. Eram tare curioasă, dar lista mea de cărți se extinde pe parcursul a sute de bucăți, așa că nu știu dacă aș fi ajuns vreodată să o iau. Totuși, Carmen a ales-o pentru mine și mă bucur tare, tare mult! Sigur o citesc, mai ales la ce păreri am văzut despre ea! Cât despre bomboanele de ciocolată… schhh! Nu vă zic că le-am terminat în 2 zile!

Last, but not least – skulls

Nu m-aș fi gândit că o să găsească cineva încă un participant pentru colecția mea de cranii. Dar Carmen a făcut-o! Nu știu cum, dar sunt în Rai!

Așa arăta ăsta micu acum 2 săptămâni, când am primit coletul. Iar acum arată….

Așaaaaa!!!! Nu e super fain? I-a crescut părul, e cel mai cel!

Bineînțeles că și Aki a fost tare curios de pachet, o să-l vedeți și în video-ul de pe Instagram 😀 A fost acolo să inspecteze fiecare lucru, s-a asigurat că sunt bine, dar din păcate, nu a primit nimic. Pentru că ciocolată și nu are voie. Deh…

Îți mulțumesc tare mult, dragă Carmen! Sunt lucruri minunate, care mă reprezintă și care îmi plac la nebunie. M-ai nimerit la fix! Am primit un cadou minunat, pe placul meu! Nu uitați să treceți și pe la celelalte fete, pentru a vedea ce au primit și ele în cadrul colaborării Secret Bunny :
 1. Oana Alexandru – https://www.instagram.com/oanaalexandru_beautyblog/
 2. Daiana Slavuteanu – https://www.instagram.com/daianaslavuteanu/
 3. Balaban Violeta – https://www.instagram.com/vyo_b/
 4. Talpos Romina – https://www.youtube.com/c/RominaTalpos/ https://www.instagram.com/rominat/
 5. Raluca Grosu – https://www.instagram.com/laruca26/
 6. Andreea Anton – https://www.youtube.com/channel/UC3o2Gj4SiuBTBkaVECQejfwhttps://www.instagram.com/andrela_ro/https://andrela.ro
 7. Liliana Toma – https://www.culiliinbucatarie.ro/, https://www.facebook.com/CuLiliinbucatarie, https://www.instagram.com/cu_lili_in_bucatarie/
 8. Carmen Alexa- https://www.instagram.com/carmen.alexa.or/ https://www.facebook.com/adndefemeie/
 9. Deaconu Andreea Nicoleta – https://www.instagram.com/deaconuandreeanicoleta/
 10. Larissa Ofrim – https://www.instagram.com/larissa.ofrim https://www.youtube.com/zuzza18zuzza
 11. Cristina Barbieru – https://www.instagram.com/cristinaa.barbieru
 12. Cristina Elena Alexandroaia – https://www.instagram.com/cristina.elena99

One Reply to “Secret Bunny – cadouri cu suflet”

 1. Uuuu… ce fain a crescut părul craniului 😍😍😍 mă bucur mult că ti-a plăcut ceea ce am ales pentru această surpriză.

  Sărbători fericite alături de cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *