Florile sunt, de cele mai multe ori, cele mai frumoase și ușor de făcut cadouri. Orice femei primește flori la ocazii, ar fi frumos și în restul timpului. Asta depinde mult de ce persoane atente are în jur. Dacă nu știi ce să îi iei cuiva, alege un buchet bogat, un aranjament frumos, ceva delicat, cu gust, care să impresioneze. Și ca să faci totul mai plăcut și mai simplu și pentru tine, comandă flori online. Economisești timp, alegi ceva de calitate și ai garanția livrării direct la ușă! Să zicem că te-ai decis să achiziționezi așa ceva. Dar ce flori vei cumpăra? Nu vrei să transmiți un mesaj greșit, nu vrei să se interpreteze cum nu e, de fapt. Hai să vedem ce semnifică fiecare floare în parte, ca atunci când vei apela la o florărie online să știi spre ce te orientezi.

  • veșnicul trandafir e clar simbolul iubirii! Orice sentiment pozitiv, de dragoste, de plăcere, de tandrețe, ai vrea să transmiți, asta e floarea potrivită!
  • frezia este o floare de primăvară, care simbolizează puritatea, încrederea și prietenia. Așa că dacă ai o amică la care ții mult, acestea sunt florile potrivite pentru a o surprinde!
  • garoafele, chiar dacă la momentul actual le văd mai mult la ceremonii funerare, ați fi surprinși să aflați că ele de fapt semnifică dragostea, devotamentul și admirația. Așa că puteți să adăugați și aceste flori, fără teamă că ele se duc doar ”la mort”;
  • lalelele transmit eleganță, grație, în unele situații și dragostea. Mie îmi plac foarte mult lalelele, primăvara asta mi-am umplut casa cu ele în diverse culori;
  • crizantema semnifică optimism și bucurie, iar japonezii au chiar și un festival în cinstea lor, datorită perfecțiunii petalelor.

Așadar, fiecare din flori are o semnificație aparte, deși toate sunt oferite cu dragoste, nu în bătaie de joc sau ironie. Mai există și o astfel de ”clasificare” după culori, dar și acolo vorbim de slabe variații. Comandă și tu flori online ca să faci ziua mai frumoasă cuiva azi!

Voi obișnuiți să dăruiți flori? Când o faceți, așteptați un motiv anume sau o faceți pur și simplu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *