Ziua bună, oameni dragi! Deși am pășit în luna octombrie, eu încă mai suspin după septembrie, dat fiind faptul că am avut concediu și chiar a fost o perioadă ok, cu toate suișurile și coborâșurile pe care le-am avut. În loc să fac obișnuitul Week in photos, azi vreau să fac o scurtă recapitulare a lunii ce s-a încheiat și să vă arăt ce achiziții am mai făcut, locurile pe care le-am văzut și sufletele dragi din viața mea.

Înainte de a pleca în concediu am avut curiozitatea de a merge la sushi la un restaurant în Galați și chiar am fost foarte, foarte curioasă de ce vom găsi acolo. Nu am fost dezamăgită absolut deloc, e exact cum mă așteptam, am comandat un fel picant de sushi și o porție de udon cu fructe de mare, pe care le-am savurat până la ultima înghițitură. Unde mai pui că m-am căpătat cu sushi și de la ceilalți, am făcut schimb cu sortimentele lor.

Am primit și coletul de la Buzzstore cu produsele Gerble, am rămas cam în urmă cu testarea, trebuie să mă pun iar pe treabă și să vă povestesc despre produsele lor. Sunt gustoase, parol!

Aici găsiți cam ce am cumpărat eu luna trecută. V-am promis că nu mai cheltui aiurea și aștept să mai termin stocurile? Ei bine, recunoașteți, m-am ținut de cuvânt! M-am îndrăgostit de măștile Balea, urmează un review pe blog săptămâna asta, am mai luat plasturi, pentru că i-am epuizat, un balsam și o cremă pentru căderea părului, dar și cercei de la Bershka (da, asta a fost o plăcere vinovată!!) Pupăciosul meu vă place?

Am petrecut clipe faine, am văzut locuri minunate și m-am relaxat cât pentru toată vara! Cam așa pot să descriu concediul în câteva cuvinte. Indiferent de bune sau rele, știți cum e, greu să împaci pe toată lumea, vă spun sincer că aș mai pleca și-a doua oară! De fapt, luna asta cred că mai îmi iau o săptămână, pentru că oricum zilele trec și chiar nu are rost să rămân cu ele.

Da…nu știu exact ce-a fost în capul meu când am fost de acord să merg la meciul FCSB cu Dinamo, poate dorința de a mai ieși din casă și a mai vedea Bucureștiul, deși nu m-am bucurat prea mult de el. Totuși, clipele petrecute cu prietenii sunt cele mai faine, e adevărat!

București = Starbucks. Punct.

Prințesa asta o găsesc uneori la mine la bloc. Și e atât de prietenoasă, că mai că aș lua-o în casă! Din păcate, nu-s adepta animalelor în apartament, deci…

Și ca de final de septembrie, un look în ton cu natura – ruj corai, păr decolorat, s-a dus roșul meu ca focul, machiaj mai natural și un zâmbet larg. Iubesc toamna! Se vede, nu?

Cam asta a fost, pe scurt, luna septembrie. Sper ca de acum încolo să fie și mai frumos, să fac cam tot ce mi-am propus, dar să nu mă suprasolicit, cum am tendința, să citesc mai mult și să mă relaxez mai mult. Vremea începe să fie exact în ton cu sufletul meu, deci ce altceva aș mai putea cere? Zile frumoase să aveți și voi!

33 Replies to “September thoughts…

  1. Am vazut poza ta pe fb si am admirat schimbarea pe care ai facut-o! Iti sta excelent asa!
    Pisicuta este super draguta. Am avut si noi una ca ea si era preferata mea (am mai povestit la un moment dat ca toate pisicile vecinilor se mutasera la noi in curte 😉 ).
    Ai dreptate, te-ai abtinut luna trecuta si nu ai mai cheltuit pe tot felul de nebunii 🙂 ))))

    1. daaa, am fost mega cuminte! mi-as dori si eu o pisica, dar stau cuminte si in privinta asta, stiu ca as cam chinui-o la bloc

  2. Nu stiu cum se face ca mereu cand ajung in dm sunt pe fuga. Duminica am fost si mi-am luat o pila pentru calcaie si o crema penru picioare. Crema de par de la Vivanatura o vreau si eu.

  3. Frumoasa luna ta, iti doresc ca si octombrie sa fie inspirata si plina de evenimente frumoase. Si eu am la testat biscuitii gerble, nu e prima data cand ii consum si imi plac foarte mult.

  4. Cred ca nuanta asta de par iti vine foarte bine si se vede perfect in ultima fotografie.Iar motanul este adorabil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *