Ziua bună, oameni frumoși! Căldură mare, moncher! Sunt pur și simplu topită, simt că vara nu se mai termină și parcă am intrat într-o stare latentă în care lipsa de chef își spune cuvântul! Încep să funcționez abia după 8 seara, când se mai lasă un pic aerul și se mai răcorește. Sau cel puțin pare… Tot seara am chef să am și mai multă grijă de mine, tocmai de aceea sunt cu măști, cu serumuri, cu tot felul de minuni. Chiar dacă nu mă mai machiez așa mult (aproape deloc); tot curăț și întrețin tenul, pentru că soarele își cam face de cap, la fel și poluarea, și atmosfera încărcată, praful, dar și timpul! În ultima perioadă încerc cam orice ser prind, am observat că îmi priește această categorie de produse, așa că atunci când cei de la Mayie ne-au trimis la Suceava serul anti-age, am fost tare încântată!

Serul Melissa Youth este potrivit pentru orice tip de ten, fie el uscat sau gras, și e pe bază de ulei uscat. Da, ați citit bine, chiar merge utilizat uleiul pe ten gras! Și nu, nu lasă o peliculă aiurea pe față! Se recomandă utilizarea atât dimineața, cât și seara, dar eu am preferat, ca la orice ser, să îl aplic doar seara pe ten. Dimineața abia dacă suport crema, care e mult mai ușoară, așa că nu am preferat să mă complic.

Acest ser vine într-un ambalaj foarte, foarte fain, o adevărată bijuterie! Este prevăzut cu pipetă, pentru a doza perfect produsul și pentru a nu-l risipi. Se recomandă 2-3 picături dimineața și 3-5 seara. Este valabil 6 luni de la deschidere, dar este și foarte spornic, așa că grijă mare să reușiți să îl folosiți.

Ca și ingrediente, avem Rosa canina fruit oil, Helianthus annuus seed oil, Hippophae rhamnoides seed oil, Melissa officinalis leaf oil, Lavandula angustifolia oil. Este 100% natural, 100% vegetal, un produs perfect pentru hidratare și iluminare. Bineînțeles că folosit constant ajută și la netezirea ridurilor ușoare. Îmi place și cum miroase, aduce a ceva floral, plăcut!

Prețul e un pic piperat, dar având în vedere că vorbim despre un produs premium, părerea mea e că merită o astfel de investiție. Mai ales că împărțind la 6 luni, cât este valabil, dă o sumă de 30 lei/lună, ceea ce nu mi se pare mult deloc pentru îngrijire adecvată! Serul anti-age îl găsiți aici, aveți și mai multe detalii tehnice, iar eu îl recomand, am un mare like pentru el!

32 Replies to “Ser anti-aging Melissa Youth – yay or nay?

  1. Chiar daca pretul este mai piperat merita sa investesti in ingrijire. Cum ai spus si tu, daca imparti pe 6 luni pretul este accesibil. Si ambalajul serului este foarte elegant.

  2. Si eu folosesc mai multe produse de ingrijire in perioada asta pentru ca imi simt tenul cam deshidratat de la caldura. Serul asta chiar arata ca o adevarata bijuterie, am crezut ca e un parfum.

  3. Serul anti-aging Melissa pare un ser prețios la propriu și la figurat. mă tentează tare după ce am aflat ce conține și ce acțiune are asupra tenului.
    Îl voi avea în vedere.

  4. Avand in vedere ca am depasit un anumit prag al varstei, sunt direct interesata de produsele anti age si chiar le caut pe cele care sunt eficiente si de pe urma carora se vad rezultate. Acest produs imi face cu ochiul chiar daca pretul este usor mai ridicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *