Ziua bună, oameni faini! Acum câteva luni, social media vuia despre crema de la Keida Skin, testată de foarte multe persoane și apreciată, deopotrivă. Acum au lansat serul cu vitamina C, pe care am avut și eu ocazia să îl încerc. Nu cred că am folosit ceva cu vitamina C până acum. De fel, folosesc serumuri, am o rutină bine stabilită, însă m-am axat pe AHA, pe niacinamide sau alte minuni. Dar nu pe această vitamină prețioasă, care face bine pielii. De data asta, însă, am vrut să îi dau o șansă, dat fiind faptul că știu ce beneficii are.

Prima impresie

Te frapează de la primul contact ambalajul și grija pentru detalii. Împachetat atent și bine, să nu ajungă deteriorat, vine într-o cutie neagră cu inscripții aurii, care sugerează luxul. Mi-a plăcut, recunosc, arată calitativ, iar prima impresie e una din cele mai bune. Nu de alta, dar să nu îmi spuneți că pe voi nu vă atrage un ambalaj frumos. Cred că nu-s singura ce cumpără compulsiv din cauza asta, nu?

Ingrediente și beneficii

Conține 7 ingrediente active, printre care:

– vitamina C pură, cunoscută pentru efectul antioxidant

– extract de cătină, bogat în vitaminele B1, B2, K, C, A, E, care contribuie la stimularea producției de colagen

– extract de ceai verde, care ajută la ameliorarea inflamațiilor și leziunilor

– centella asiatica, un produs minune ce calmează tenul

– acid ferulic, un antioxidant important

– acid hialuronic, ajută la hidratarea pielii

Ce promite?

– să reducă ridurile

– să prevină îmbătrânirea tenului

– să elimine petele

– să uniformizeze nuanța tenului

– să stimuleze producția de colagen

Ce am observat și cum l-am folosit?

Se recomandă folosirea acestui ser atât dimineața, cât și seara, pe tenul curat și uscat. Da, se poate folosi cu crema cu retinol de la Keida Skin, dimineața serul, iar seara crema. Personal, eu l-am folosit dimineața, după ce am curățat și am tonifiat tenul. Câteva picături încălzite între palme, apoi aplicate pe ten.

Mi-a plăcut faptul că nu rămâne tenul uleios. De asta îmi era cel mai teamă, întrucât am tenul mixt și chiar se vede destul de ciudat dacă folosesc ceva nepotrivit. Însă de data asta nu a fost cazul! Serul se absoarbe repede, închei cu cremă cu SPF, și e gata de make-up sau de ieșit în lume.

Rezultatele se văd de la primele utilizări, dar se recomandă folosirea pe termen lung. Eu am observat că tenul meu e mult mai luminos. Folosesc acest serum cam de 2 săptămâni, dar da, tenul nu mai e tern. Îl aplic în fiecare dimineață, nu am observat o reducere a ridurilor, încă, dar asta rămâne de văzut pe termen lung.Însă tenul e mai fresh, mai luminos, nu am sesizat vreo iritație, o erupție spontană sau alte probleme.

De fapt, acest serum nu conține parfum, alcool sau parabeni, astfel că poate fi folosit pe orice tip de ten. Ceea ce nu e valabil pentru toate produsele, dat fiind faptul că unele mai provoacă și erupții de coșuri și de leziuni. De data asta nu a fost cazul, nu am avut decât un coș rătăcit, și asta fiind în perioada ”aceea” a lunii. În rest, tenul meu se simte foarte bine. Recomandarea mea e să vă faceți o rutină bine stabilită și să vă țineți de ea. Ajută foarte mult să aveți obiceiuri bune!

Serumul de la Keida Skin e unul din cele mai bune produse pe care le-am încercat în acest an! Și nu o zic doar eu, o zic numeroase fete care l-au folosit. Ce mi-a plăcut? Faptul că rezultatele se văd din prima! Într-un timp relativ scurt, poți observa pe tenul tău schimbările. Nu irită, nu dereglează echilibrul, ci hrănește, hidratează și repară. Voi ați folosit produse Keida Skin? Vi le recomand cu drag!

12 Replies to “Despre serul cu vitamina C de la Keida Skin

  1. Chiar arată tare bine ambalajul! Momentan folosesc un ser de la Yves Rocher de care sunt mulțumită, mi-as dori sa-i dau o șansă și acestuia.

  2. Este prima oara cand aud despre acest brand, insa suna promitator! Produsele cu vitamina C sunt intr-adevar salvatoare pentru piele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *