Ziua bună tuturor! Început de săptămână, vremea este mai puțin prietenoasă astăzi, însă lunea e luni și își cere drepturile. Ce bine era acum două săptămâni, în concediu! Chiar dacă am prins o răceală ciudată care m-a cam dat pe spate. Și la mine răceala nu se manifestă ca la toată lumea, cu slăbiciune, febră, frisoane sau altele mai grave, ci doar cu o ușoară durere în gât și cu probleme cu nasul. Problema asta o am oricum, am o dependență de sprayurile nazale, dar pe parcursul anului nu e atât de rău. Însă la o răceală, lumea mea e dată peste cap. Noroc că am avut la îndemână batistele nazale Zewa, pe care le-am luat și la munte. Am consumat vreo 6 pachete în 2 zile, deci vă dați seama cum a fost. Însă au făcut față cu brio!

Campania BuzzStore a fost binevenită, întrucât la noi chiar se folosesc șervețelele! Atât batistele nazale, cât și șervețelele faciale. Am primit 10 pachete de batiste și două cutii de șervețele, atât cu aromă, cât și fără. Sunt unele din cele mai consumate produse din casa noastră, astfel că au picat la fix! Aceste șervețele sunt diferite față de restul, întrucât sunt mult mai rezistente și mi se par mult mai bune decât orice șervețel cu 3 straturi pe care l-am încercat!

Fie că ești acasă sau în deplasare, aceste șervețele sunt la îndemână! Sunt testate dermatologic, cu parfum sau fără, potrivite și pentru pielea sensibilă. Am observat că nu mi-am mai iritat nasul de la batiste. Acasă folosesc șervețelele fără parfum și pentru ten, iar pe cele cu parfum la orice. Nu se rup! Ba chiar dacă le uiți în mașina de spălat, nu se vor dezintegra, ca celelalte. Așa că eviți să găsești hainele pline de scame și de hârtie.

Șervețelele Zewa sunt concepute pentru confortul tău! Pentru o piele fără iritații și pentru un nas fericit. Rezistente, testate, compacte și cu ambalaje diverse, care se vor potrivi în orice decor. În plus, ambalajele sunt reciclabile, deci ești și prietenos cu mediul! Tu le-ai încercat deja? Nu-i așa că și pentru tine sunt indispensabile?

7 Replies to “Șervețelele Zewa – utile în casă, dar și în afara ei

  1. Imi plac la nebunie. Imi pare rau ca nu pot atasa fotografii, am servetelele astea peste tot in casa, Pana si pisica mea Ciocolata le adora in felul ei….Le roade, le rupe si face haos in casa :))

  2. Sunt preferatele noastre, de departe. Mulți spun că le ocolesc din cauza prețului, dar noi suntem adepții lucrurilor de calitate. Vorba ceea: sunt prea sărac să folosesc lucruri proaste.

  3. Si eu le folosesc cu drag de fiecare data pentru ca mereu am nevoie de cutia mea de servetele. Fie ca este vorba de bucatarie, camera sau baie …. este mare nevoie de servetele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *