Siguranța personală este un subiect despre care se tot discută dar, în esență, fiecare dintre noi este responsabil pentru aceasta. Ne referim aici că ne putem proteja și singuri dacă știm ce să alegem din ofertele magazinelor de profil. De la camere de luat vederi, până la uși și ferestre de calitate, orice detaliu contează.

 Sigur, chiar și mașina personală trebuie pusă la adăpost pe timp de noapte, dar nu numai. Un garaj care oferă siguranță are o ușă rezistentă, din materiale de calitate. Firma Alexiana Group are o ofertă bogată în acest sens.

Ușile de garaj secționale, mai mult decât utile la orice garaj

Un garaj nu este doar locul unde mașina poate fi adăpostită în timpul nopții. De cele mai multe ori acolo se depozitează diverse lucruri de valoare, truse de scule, dar și alte obiecte personale utile. Chiar dacă locuiți la bloc tot aveți cum să găsiți un garaj disponibil sau chiar să vă construiți unul. Iar acesta, pentru protecție adecvată are nevoie și de o ușă ușor de manevrat, dar rezistentă.

 Nu căuta prea departe, alege usi de garaj sectionale de la Alexiana Group. Acestea sunt concepute special pentru siguranța bunurilor personale din garaj. Ele pot avea forme diferite, în funcție de garaj, dar și culori interesante pentru cei care țin la capitolul estetică.

 Ele se montează direct în spatele golului și sunt acționate vertical. După deschidere ele se așează pe tavan, paralel cu podeaua. În felul acesta se poate folosi întreg spațiul din garaj la capacitate maximă, iar mașina se poate parca în fața garajului.

Ce proprietăți prezintă ușile de garaj secționale?

Când vorbim despre ușile de garaj secționale livrate de pe site-ul oficial Alexiana.ro este bine de știut că acestea prezintă o serie de caracteristici care le fac unice pe piața de profil. Și anume amintim aici panoul de tip sandwich anticoroziv, confecționat din oțel galvanizat. Izolația este asigurată de spuma poliuretanică, iar sistemul de rulare se bazează pe rolele cu rulmenți.

Ușa de garaj prezintă izolație termică și acustică datorită etanșării suplimentare de pe conturul ei. Din oferta diversă de pe site se pot comanda uși de garaj secționale cu pietonală fără prag sau cu pietonală și cu ramă colorată, pentru un plus de originalitate. La aceste uși se pot adăuga elemente sau inserții decorative, la dorința clientului.

Întreținere ușoară cu detergenți slabi

Ușile de garaj necesită doar o întreținere lejeră, cu o lavetă moale și cu detergenți fără particule abrazive. Spălarea cu jetul de apă este interzisă, riscul este de scurt-circuit la motor.

Ușa se poate acționa și manual, dacă nu funcționează curentul electric. Instrucțiunile lăsate de echipa care a instalat ușile pot fi aici de un real folos. De asemenea, este recomandată lubrifierea sistemului mecanic la intervale regulate. Și reviziile periodice sunt importante, cel puțin una pe an poate fi salvatoare pentru a preveni defecțiuni ce apar ulterior unei folosiri îndelungate.

Detalii despre aceste uși de garaj, dar și despre rulouri sau sisteme de aluminiu se găsesc pe pagina oficială Alexiana.ro.

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *